24.11.14

ΣΟΚ - Γάζωσε τον κόσμο στο Μικρολίμανο για μια γυναίκα που τον απέρριψε


Μικρολίμανο: Γάζωσε κόσμο για μια γυναίκα που τον απέρριψε

Αυτόπτες μάρτυρες είδαν τον κακοποιό να διαπληκτίζεται με δύο κοπέλες και κατόπιν, να αφήνει ένα χαρτονόμισμα και να φεύγει

Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες για το πρωτοφανές περιστατικό με πυροβολισμούς σε νυχτερινό μαγαζί στο Μικρολίμανο τα ξημερώματα του Σαββάτου. 
Μία γυναίκα φαίνεται, λοιπόν, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ότι έγινε η αφορμή για να ανοίξει πυρ ο άνδρας, τραυματίζοντας 15 άτομα.
Πιο συγκεκριμένα, το βίαιο ξέσπασμα έγινε - σύμφωνα με Τα Νέα και το Έθνος - μετά από απόρριψή του δράστη από γυναίκα που βρισκόταν στο κατάστημα.
Αυτόπτες μάρτυρες είδαν τον κακοποιό να διαπληκτίζεται με δύο κοπέλες και κατόπιν, να αφήνει ένα χαρτονόμισμα και να φεύγει.
Λίγα λεπτά μετά, επέστρεψε με το καλάσνικοφ στα χέρια και άνοιξε πυρ.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, που έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό από την Αθήνα έως τα σύνορα με την Αλβανία για τον εντοπισμό του, ο ίδιος φαίνεται πως έχει επιτεθεί με ανάλογο τρόπο και σε άλλες δύο έως τρεις περιπτώσεις.
Η Αστυνομία, για να τον εντοπίσει, έχει σχηματίσει με όσο το δυνατόν σχετική ακρίβεια το προφίλ του.
Πρόκειται για ένα άνδρα 30 έως 35 ετών, Αλβανό υπήκοο, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για ληστείες και άλλα αδικήματα αλλά δεν έχει οδηγηθεί ποτέ στις φυλακές.
Επίσης, φέρεται να είναι μέλος επικίνδυνης αλβανικής συμμορίας που δραστηριοποιείται στο trafficking εντός Ελλάδος, όπως επίσης και στο εμπόριο όπλων και ναρκωτικών.
Όπως εκτιμά η Αστυνομία, ο καταζητούμενος κακοποιός έχει εμπλακεί σε τουλάχιστον άλλες δύο αιματηρές επιθέσεις σε μπαρ με καλάσνικοφ, τον χαρακτηρίζει "μανιακό και άκρως επικίνδυνο", καθώς θεωρεί ότι δεν διστάζει να σηκώσει το όπλο.
Η ΕΛ.ΑΣ έχει ήδη στη διάθεσή της φωτογραφία του δράστη και βίντεο από το σημείο της "τυφλής" αιματηρής επίθεσης στο Μικρολίμανο.
Ωστόσο, σύμφωνα με τη σήμανση, που υπέβαλε τις σφαίρες και τους κάλυκες σε βαλλιστική εξέταση, το όπλο που χρησιμοποίησε στο Μικρολίμανο δεν ήταν αυτό που είχε χρησιμοποιηθεί τον Αύγουστο σε μπαρ της οδού Μιχαλακοπούλου, ούτε αυτό που χρησιμοποιήθηκε -και πάλι από τον ίδιο- τον Οκτώβριο σε μπαρ του Μεταξουργείου.
Ο δράστης φέρεται ότι εμπλέκεται και στην επίθεση που είχε γίνει προ ημερών σε καφενείο στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου "γάζωσε" μια τζαμαρία με έντεκα σφαίρες.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου