17.12.14

ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ´ΚΑΝΕ Ο ΜΠΕΖΟΣ!!! ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΓΙΝΕ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΚΕΦΙΑΠ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

Νέα πρόσωπα πια στη καθημερινή του λειτουργία
Ολοκληρώνονται τις επόμενες ημέρες οι κτιριακές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες που υλοποιούνται το τελευταίο διάστημα στο ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών.
Σήμερα παραδόθηκαν οι εργασίες του εσωτερικού ελαιοχρωματισμού στη πτέρυγα των φιλοξενουμένων (διάδρομοι και θαλάμοι) ενώ τις επόμενες ημέρες παραδίδεται σε πλήρη λειτουργία όλος ο εξοπλισμός των πλυντηρίων και στεγνωτηρίων.
Χθες πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας όλου του προσωπικού του ΚΕΦΙΑΠ με το Διοικητή του Γ.Ν. Μεσσηνίας Γιώργου Μπέζου προκειμένου να καταγράψουν την υφιστάμενη κατάσταση μετά την έλευςη των συνεργείων και να εντοπιστούν οι όποιες άλλες εκρεμμότητες.
Σημειώνεται ότι από άποψη προσωπικού το κέντρο ενισχύθηκε από τη  Δευτέρα με τρεις 3 ακόμη νοσηλεύτριες ενώ ως γνωστό με απόφαση της Διοίκηςης απομακρύνθηκαν οι εμπλεκόμενες με τις οικονομικά τύπου συναλλαγές που είχαν με τα χρήματα φιλοξενούμενης μειωμένης αντίληψης και κρίσης.

Εκτιμάται ότι μέχρι την Παρασκευή θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι εργασίες και με απόφαση της Διοίκησης τη Κυριακή το μεσημέρι και ώρα 12 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου