27.12.14

Παρέμβαση Σαμαρά: Τηλεοπτική συνέντευξη του πρωθυπουργού στη ΝΕΡΙΤ στις 18.30 το απόγευμα


Παρέμβαση Σαμαρά: Τηλεοπτική συνέντευξη του πρωθυπουργού στη ΝΕΡΙΤ το απόγευμα

Συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά στους δημοσιογράφους Γιάννη Τρουπή και Γιώργο Ευθυμίου της ΝΕΡΙΤ θα μεταδοθεί το απόγευμα του Σαββάτου, ανακοίνωσε πριν από λίγο το γραφείο του πρωθυπουργού, ενώ η χώρα «μετρά αντίστροφα» για την 3η ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας τη Δευτέρα και τις πολιτικές εξελίξεις που μπορεί να πυροδοτήσει .
Η συνέντευξη του πρωθυπουργού θα μεταδοθεί στις 18:30, στο πλαίσιο του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων της ΝΕΡΙΤ.
Η νέα παρέμβαση του πρωθυπουργού έχει στόχο την εξεύρεση 12 ακόμη βουλευτών που απαιτούνται για την εκλογή του Σταύρου Δήμα τη Δευτέρα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Σαμαράς θα θέσει τους βουλευτές προ της κρισιμότητας της ψήφου τους, ενώ θα επαναλάβει τους κινδύνους από ενδεχόμενες πρόωρες κάλπες, καθώς η εξεύρεση των 180 ψήφων θεωρείται πλέον αβέβαιη.
Δεν αποκλείεται ο κ. Σαμαράς να κρύβει πάντως έναν «άσο» στο μανίκι του.
Υπενθυμίζεται ότι στην προηγούμενη παρέμβασή του, την περασμένη Κυριακή πριν από τη 2η ψηφοφορία, πρότεινε συναίνεση για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, εκλογές στο τέλος του 2015, διεύρυνση του κυβερνητικού σχήματος και ολοκλήρωση της Συνταγματικής Αναθεώρησης μέσα στα επόμενα χρόνια. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν 168 ψήφοι υπέρ της υποψηφιότητας του κ. Δήμα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου