16.12.14

Ποια θέματα απασχόλησαν περισσότερο τους Ελληνες το 2014 - Οι πιο δημοφιλείς αναζητήσεις μέσω της Google


Ποια θέματα απασχόλησαν περισσότερο τους Ελληνες το 2014 - Οι πιο δημοφιλείς αναζητήσεις μέσω της Google

Η Αμφίπολη, οι εκλογές 2014 και η nerit ήταν για φέτος οι ταχύτερα αυξανόμενες αναζητήσεις στην Ελλάδα μέσω της Google. Είναι δηλαδή τα όσα απασχόλησαν τους Έλληνες, αλλά και τις τελευταίες τάσεις σε ό,τι αφορά τις διαδικτυακές αναζητήσεις τους, βασισμένα στη διερεύνηση και ανάλυση των δισεκατομμυρίων ερωτημάτων που γίνονται μέσω της Google κάθε χρόνο.
Η Google ανακοίνωσε το Ετήσιο This Year in Search για το 2014, μία ματιά για το έτος που πέρασε, μέσα από την προοπτική και τα ενδιαφέροντα των Ελλήνων χρηστών.
Στην κορυφή των ταχύτερα αυξανόμενων αναζητήσεων στην Ελλάδα για το 2014 τοποθετείται ο τύμβος της Αμφίπολης, ακολουθώντας την ιδιαίτερα εκτεταμένη δημοσιότητα που εξακολουθητικά λάμβανε το θέμα των σταδιακών αποκαλύψεων των ανασκαφών τους τελευταίους μήνες. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η πολιτική σφραγίδα της λίστας αυτής, με 4 αποτελέσματα να αφορούν άμεσα ή έμμεσα τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του 2014, ενώ ιδιαίτερα ψηλά κατατάσσεται η ΝΕΡΙΤ. Τέλος, σε ό,τι αφορά μεγάλες εκδηλώσεις, η Eurovision και το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου κυριαρχούν στα ενδιαφέροντα των Ελλήνων χρηστών.
Ταχύτερα αυξανόμενες αναζητήσεις στην Ελλάδα:
  1. αμφιπολη
  2. εκλογες 2014
  3. nerit
  4. eurovision 2014
  5. που ψηφιζω
  6. βασεις 2014
  7. mundial 2014
  8. ypes
  9. iphone 6
  10. αποτελεσματα εκλογων
Επιπλέον, ενδεικτικό του ενδιαφέροντος των Ελλήνων χρηστών για τις προσωπικότητες, τόσο σε εθνικό όσο και παγκόσμιο επίπεδο, είναι ότι στις αναζητήσεις κυριάρχησαν τα πρόσωπα που φέτος έφυγαν από τη ζωή, όπως ο Robbin Williams και ο Σάκης Μπουλάς, ενώ ψηλά βρέθηκε ο Michael Schumacher, του οποίου η περιπέτεια απασχόλησε έντονα τη διεθνή επικαιρότητα.
Ταχύτερα αυξανόμενες προσωπικοτήτων στην Ελλάδα:
  1. Robbin Williams
  2. σακης μπουλας
  3. jennifer lawrence
  4. σουμαχερ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου