5.12.14

ΠΑΡ΄ΟΛΙΓΟΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ - Τζαμαρία κατέληξε στην πλάτη 3 χρονου αγοριού

Στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών «Καραμανδάνειο» νοσηλεύεται εκτός κινδύνου τρίχρονο αγοράκι από το χωριό Λαμπέτι, που τραυματίστηκε σοβαρά, όταν τεράστια τζαμαρία, έσπασε και κατέληξε στην πλάτη του παιδιού.

Το ατύχημα σημειώθηκε χθες το πρωί, στο σπίτι της οικογένειας, όπου βρισκόταν το παιδί με την μητέρα του. Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν γίνει γνωστές, έσπασε το τζάμι πόρτας του σπιτιού που κατέληξε στο ευαίσθητο κορμάκι του 3χρονου, προκαλώντας του σοβαρά τραύματα.

Στο σημείο κλήθηκε και έφτασε πολύ γρήγορα Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με το πλήρωμα να δίνει τις πρώτες βοήθειες στο σπίτι, τόσο στο σημείο όσο και στην διαδρομή προς το νοσοκομείο του Πύργου, σε μια προσπάθεια να σταματήσει την αιμορραγία.

Ωστόσο, το θλαστικό τραύμα που προκάλεσε στο παιδί το σπασμένο τζάμι, ήταν τόσο σοβαρό που οι γιατροί έκριναν σκόπιμη τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο Παίδων «Καραμανδάνειο». 
Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και πάλι, συνοδεία γιατρού, το παιδάκι, διακομίσθηκε στην Πάτρα όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. 
Σύμφωνα με πληροφορίες από το οικογενειακό περιβάλλον, όλα πήγαν καλά και το παιδί νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

patrisnews.com

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου