15.12.14

ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ - Πρωτοφανές περιστατικό: Δασκάλα κλώτσησε 6χρονο μαθητή με αποτέλεσμα να ραγίζει ένα του πλευρό


Πρωτοφανές περιστατικό: Δασκάλα κλώτσησε 6χρονο μαθητή με αποτέλεσμα να ραγίζει ένα του πλευρό (βίντεο)

Σε καταγγελία προχώρησε πατέρας στη Φθιώτιδα, όταν δασκάλα του δημοτικού σχολείου κλώτσησε το 6χρονο αγοράκι του επειδή ήταν άτακτο, με αποτέλεσμα να ραγίσει το ένα του πλευρό.
Το πρωτοφανές περιστατικό έγινε -σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα- την προηγούμενη Τετάρτη, όταν η δασκάλα μέσα στην τάξη και μπροστά στα έντρομα μάτια των άλλων παιδιών, έριξε κάτω το αγοράκι που είναι μαθητής της πρώτης δημοτικού, επειδή έκανε φασαρία και στη συνέχεια το κλώτσησε.
Όπως υποστηρίζει ο πατέρας μάλιστα, η δασκάλα συνέχισε κανονικά το μάθημα της σαν να μην συνέβη τίποτα. "Η δασκάλα τράβηξε το παιδί, αυτό έπεσε κάτω και στη συνέχεια το κλώτσησε και του έσπασε τα πλευρά!, είπε ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων & κηδεμόνων Δημήτρης Τσιπουρας. "Αν έχει συμβεί πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά...", δήλωσε σχετικά.
Το παιδί πήγε στο σπίτι του, χωρίς αρχικά να πει τίποτα στους γονείς του, ωστόσο όταν πήγε για μάθημα καράτε, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, αποκάλυψε στους γονείς του τι είχε συμβεί, αφού πονούσε στα πλευρά.
Κατόπιν, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ράγισμα στο ένα του πλευρό. Μετά την καταγγελία του γονέα στον προϊστάμενο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Φθιώτιδας, το υπουργείο Παιδείας διέταξε έρευνα. Σε ανακοίνωσή του επισημαίνει: "Το υπουργείο Παιδείας ενημερώθηκε σήμερα για την καταγγελία. Έχει ήδη διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση και ανάλογα με το αποτέλεσμά της θα κινηθούν όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται".
 Πληροφορίες αναφέρουν ότι η δασκάλα υποστηρίζει πως δεν κλώτσησε το αγοράκι. Όπως λέει η ίδια, το 6χρονο αγοράκι καυγάδισε με έναν συμμαθητή του, εκείνη πήγε να τα χωρίσει, το παιδί έπεσε κάτω και τραυματίστηκε στα πλευρά.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου