16.12.14

ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ αντί... 8 εκατ. ευρώ η βίλα του Πέτρου Κωστόπουλου στη Φιλοθέη


Πωλητήριο αντί... 8 εκατ. ευρώ στη βίλα του Πέτρου Κωστόπουλου στη Φιλοθέη

Πωλητήριο βάζει η Eurobank στην εντυπωσιακή βίλα του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού στη Φιλοθέη. 
Το ακίνητο είχε περιέλθει εδώ και λίγο καιρό στην κυριότητα της τράπεζας λόγω χρεών και τώρα αποφάσισε να τη βγάλει στο σφυρί. Τιμή εκκίνησης της βίλας των 1.242,23 τ.μ. και των τεσσάρων επιπέδων, τα 8,05 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα με το Newmoney, η βίλα, επί της πλατείας Δροσοπούλου στη Φιλοθέη, πωλείται τώρα από την τράπεζα μέσω της θυγατρικής ακινήτων του ομίλου, της Eurobank Property Services. Η τελευταία μάλιστα θα δέχεται τις προσφορές από τους υποψηφίους αγοραστές, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έως τα μέσα Ιανουαρίου του 2015 και ανάλογα με το αν το προσφερόμενο τίμημα κριθεί ικανοποιητικό, θα προχωρήσει και η πώληση στον ενδιαφερόμενο αγοραστή που θα προσφέρει το υψηλότερο ποσό.
Το ακίνητο, το οποίο έχει κατασκευασθεί σε σχέδια του γνωστού αρχιτεκτονικού γραφείου του Τάσου Ζέππου βρίσκεται σε ένα από τα καλύτερα σημεία της περιοχής και περιλαμβάνει το οικόπεδο των 1,2 στρεμμάτων περίπου, τη βίλλα συνολικής επιφάνειας 1.250 τ.μ. καθώς επίσης και την πισίνα των 68 τ.μ.. Το σπίτι, χτισμένο από τη μία πλευρά επί της πλατείας Δροσοπούλου και από την άλλη σε ένα μικρό αδιέξοδο ολοκληρώθηκε προ δεκαπενταετίας και περιλαμβάνει τέσσερα επίπεδα, το υπόγειο των 528 τ.μ., το ισόγειο συνολικής επιφάνειας 280 τ.μ., τον πρώτο και το δεύτερο όροφο, επιφάνειας αντίστοιχα 253 τ.μ. και 182 τ.μ.
Το ζευγάρι μαζί με τα παιδιά του έμεινε στη βίλα της Φιλοθέης για 13 χρόνια περίπου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου