17.12.14

«Εμφύλιος» στη ΔΗΜΑΡ: «Προτιμώ να πάω στο χωριό μου παρά να συνεργαστώ με Τζάκρη και Ραχήλ Μακρή» λέει ο Ψύρρας


«Εμφύλιος» στη ΔΗΜΑΡ: «Προτιμώ να πάω στο χωριό μου παρά να συνεργαστώ με Τζάκρη και Ραχήλ Μακρή» λέει ο Ψύρρας

«Εμφύλιο» στη ΔΗΜΑΡ προκαλεί η φημολογούμενη προοπτική συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ που προωθεί η ηγεσία του κόμματος, στην οποία φέρονται να αντιδρούν τουλάχιστον τρεις βουλευτές.
Λίγο πριν την κρίσιμη ψηφοφορία για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, κατά την κοινή συνεδρίαση Εκτελεστικής Επιτροπής και Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜΑΡ, τρείς βουλευτές του κόμματος, οι Νίκος Τσούκαλης, Θωμάς Ψύρρας και Νίκη Φούντα (που έχουν συνυπογράψει το κείμενο των 8) εξέφρασαν έντονες αντιρρήσεις για πιθανή συμπόρευση με τον ΣΥΡΙΖΑ.
«Προτιμώ να επιστρέψω στο χωριό μου παρά να κατέβω στις εκλογές με την Τζάκρη και την Ραχήλ» φέρεται να δήλωσε χαρακτηριστικά ο Θ. Ψύρρας.
«Πώς μπορείτε να με πείσετε ότι η Ραχήλ Μακρή είναι προοδευτική και με αυτή θέλετε να κάνετε προοδευτική κυβέρνηση;» διερωτήθηκε από την πλευρά του Νίκος Τσούκαλης.
Τον προβληματισμό του εκφράζουν και κομματικά στελέχη του κόμματος. Οπως αναφέρουν, τα εξαιρετικά χαμηλά ποσοστά της ΔΗΜΑΡ στις δημοσκοπήσεις δεν επιτρέπουν στην Αγίου Κωνσταντίνου να θέσει αξιοπρεπείς όρους συμπόρευσης με αποτέλεσμα να «κινδυνεύουμε να γίνουμε δεκανίκι – και αυτό αν μας θέλουν στο ΣΥΡΙΖΑ».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου