15.12.14

ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΒΟΜΒΑ κορυφαίου Έλληνα υπουργού: Τον χωρίζει η γυναίκα του γιατί...

Αγανακτισμένη είναι η σύζυγος κορυφαίου υπουργού που είναι αποφασισμένη να πάρει διαζύγιο
Η απατημένη σύζυγος ζήτησε διαζύγιο από τον άτακτο υπουργό του Σαμαρά και του Βενιζέλου, καθώς και σημαντική διατροφή.

Ο κύριος υπουργός έχει απασχολήσει πολλές φορές την επικαιρότητα. Όχι για θέματα της αρμοδιότητας του, αλλα για την προσωπική του ζωή και για τις κατακτήσεις του στο ωραίο φύλο, σύμφωνα με το fimes.gr.

Μόνο που το πάθος του θα του βγει σε κακό γιατί όπως όλα δείχνουν, χάνει τη γυναίκα του και πολύ σύντομα και τη βουλευτική έδρα. Στο τέλος βέβαια – όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις – θα χάσει και το αμόρε, αφού πλέον δεν θα έχει τη δύναμη και την αίγλη της εξουσίας. Η τελευταία «παράνομη» σχέση του με πρώην παρουσιάστρια είχε προκαλέσει σάλο στα μέσα ενημέρωσης.

Ο γνωστός υπουργός την έπαιρνε μαζί του στα ταξίδια και γύριζαν μαζί όλο τον κόσμο σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι. Μετά ο υπουργός τηλεφωνούσε σε εφημερίδες και ιστοσελίδες να μην γράψουν τίποτα για τον παράνομο έρωτα του.

Η σύζυγος του υπουργού δεν άντεξε άλλο το διασυρμό και προκειμένου να προστατεύσει την αξιοπρέπεια της και τα παιδιά της κατέθεσε αγωγή διαζυγίου και ζητά υψηλότατη διατροφή, ανάλογη των χρημάτων που σκορπά ο υπουργός για να γλεντάει το αμόρε του.

Ο πολύτεκνος υπουργός του Σαμαρά και κολλητός του Βενιζέλου με μαθηματική ακρίβεια θα μείνει  μπουκάλα. Τώρα χάνει τη σύζυγο, σε λίγες μέρες τη βουλευτική έδρα αφού είναι βέβαιο ότι δεν θα επανεκλεγεί και αμέσως μετά θα χάσει και τη νεαρή φίλη αφού είναι γνωστό πως αυτές οι κυρίες γοητεύονται από τη δύναμη της εξουσίας.

Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες, ενώ το θέμα συζητείται ήδη έντονα στα πηγαδάκια της Βουλής.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου