21.12.14

Γραμματέας Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας -Απάντηση σε Δημοσίευμα

Προς μεγάλη μας έκπληξη, πληροφορηθήκαμε την ύπαρξη δημοσιεύματος σε τοπική εφημερίδα κατά το οποίο μας παρουσιάζει ως  «έκπτωτους» Γραμματείς της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας. Το εν λόγω άρθρο, που εκτός από απαράδεκτο και αναληθές σκοπό έχει την ηθική και πολιτικής μας εξόντωσης. Ψέματα και ανακρίβειες που βαθύτατος στόχος του είναι όχι τόσο η προσωπική μας εξόντωση αλλά οι αξίες, τα ιδανικά μας και οι πολιτικές παρακαταθήκες που ακολουθήσαμε όλα αυτά τα χρόνια.
Πιστεύαμε και θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε στην ελευθερία του τύπου. Στη καθημερινή σας μάχη να ενημερώσετε τον κόσμο για το τι πραγματικά συμβαίνει. Θα είμαστε πάντα αλληλέγγυοι στους μάχιμους δημοσιογράφους, αυτούς που αποφεύγουν τους κιτρινισμούς για να ικανοποιήσουν προσωπικά οφέλη.
Αναλογιζόμενοι το καθήκον μας απέναντι στο κόσμο, στην παράταξη μας αλλά και στους εαυτούς μας σας παραθέτουμε τα απαραίτητα έγγραφα που πιστοποιούν τα λεγόμενα μας. Απέναντι στη λάσπη και την συκοφάντηση εμείς απαντούμε με έργο και στοιχεία.
Είναι φυσικό όμως ότι μετά τη δημοσίευση του ψευδέστατου άρθρου να μας γεννιούνται κάποιες απορίες που με ευθύνη σας παραθέτουμε.
·         Από ποιον επιβεβαίωσαν όπως οφείλει η δημοσιογραφική δεοντολογία την πληροφορία ότι δεν παραμένει Γραμματέας της Νεολαίας ο Δημτσιούδης Χρήστος και Αν.Γραμματέας ο Κουτσοδημητρόπουλος Χρήστος ; Είχατε ενημερωθεί για κάποιο συνέδριο ή για εκλογές ανάδειξης οργάνου;
·         Έχετε  λάβει κάποιο σχετικό έγγραφο από το Κεντρικό όργανο της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ το οποίο να έχει αποφασίσει την αντικατάσταση μας το οποίο δεν έχουμε λάβει εμείς;
·          Γιατί δεν προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί μας ή έστω με τη Νεολαία ΠΑΣΟΚ Κεντρικά ώστε να ενημερωθούν ότι Νόμιμα Εκλεγμένοι καταστατικά και αναγνωρισμένοι από τις Δημοκρατικές διαδικασίες μέχρι το τέλος της θητείας του οργάνου όποτε προκύψουν εσωτερικές διεργασίες είναι ο Γραμματέας Δημτσιούδης Χρήστος και ο Αν.ΓραμματέαςΚουτσοδημητρόπουλος Χρήστος
Λυπούμαστε ιδιαίτερα για όλους εκείνους που για ακόμα μία φορά  αποδεικνύουν  ότι δεν έχουν αντιληφτεί την κρισιμότητα των στιγμών τόσο για την χώρα όσο και για το κίνημα μας . Θα πρέπει να αντιληφθούν ότι γελοιοποιούν τη Νεολαία ΠΑΣΟΚ και το ΠΑΣΟΚ της Μεσσηνίας τις τελευταίες ημέρες με τις αντικαταστατικές ενέργειες τους,πλήττοντας  βαθιά το δημοκρατικό ήθος και  την ιστορία της οργάνωσης μας .
Εν συνεχεία, και για την περαιτέρω ενημέρωση σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι με βάση το καταστατικό μας θα πρέπει να ακολουθηθεί μιας διαδικασία ώστε να ορισθεί κάποιος ως «έκπτωτος» από το αξίωμα του.
Αναφέρονται και αντιμετωπίζουν  την Νεολαία ΠΑΣΟΚ ως σύλλογο ή σωματείο ακόμα και ως Μ.Κ.Ο (δυστυχώς έτσι το αντιλαμβάνονται) και με βάση αυτή την αντίληψη πάρθηκε η συγκεκριμένη απόφαση τους. Μιας και οι «σύντροφοι» εκτός από ιδεολογικό κενό, αγνοούν και τον λόγο ύπαρξης  αλλά και τον σκοπό της Ν.ΠΑ.ΣΟ.Κ. Να τους ενημερώσουμε και πάλι ότι η Νεολαία ΠΑΣΟΚ είναι μια βαθύτατα δημοκρατική πολίτικη οργάνωση με καταστατικό και συνεδριακές διαδικασίες που ορίζουν την λειτουργία της .Στη μάχη σας για πολιτική αναγνωσιμότητα και για να καλύψετε τόσο την φυσική σας αλλά και την πολιτική σας απουσία τον τελευταίο 1,5 χρόνο προβαίνετε σε μια δική σας ερμηνεία του καταστατικού καθώς και των διεργασιών της οργάνωσης μας.
Στην αρχή, αναρωτηθήκαμε για τον λόγο της ανήθικης επίθεσης σας, όμως μας λύθηκε η απορία όταν δια στόματος στελέχους του ΠΑΣΟΚ  Μεσσηνίας λέχθηκε ότι «διαφωνούμε πολιτικά»!!!
Αντιλαμβανόμαστε την εμπάθεια  τους εναντίον μας αλλά και την προσπάθεια τους να μας ταυτίσουν  με πρόσωπα και καταστάσεις με μοναδικό γνώμονα την εκπλήρωση των προσωπικών τους φιλοδοξιών η οποίες έχουν αρχίσει να ζυμώνονται συνειδητά με αισχρά ψεύδη εδώ και καιρό.
 Εμείς αντίθετα πότε δεν προτάξαμε για την εύρυθμη λειτουργία της οργάνωσης τέτοια ζητήματα. Ζητήματα που αφορούν προσωπικές εμπάθειες των κυρίων με πολιτευτές από τη Μεσσηνία αλλά και μια διαχειριστική αντίληψη της αυτόνομης σπουδάζουσας για εσωκομματική κατανάλωση των κυρίων «με άλλους παράγοντες» όπως  αρέσκονται να τους αποκαλούν, λογική που μας βρήκε πλήρης αντίθετους.Τέτοιες αντιλήψεις εκθέτουν ανεπανόρθωτα το ΠΑΣΟΚ και τη Νεολαία στη Μεσσηνία.
Απέναντι στο σκοτάδι που αντιπροσωπεύεται «σύντροφοι» σας απαντάμε με φως και αλήθεια.
Σκοπός του συγκεκριμένου κειμένου είναι η ηθική και πολιτική μας αποκατάσταση την οποία εν αγνοία τους έβλαψαν κάποια τοπικά μέσα ενημέρωσης. Θερμή παράκληση μας μαζί με το συγκεκριμένο κείμενο να δημοσιευτούν και τα έγγραφα που σας επισυνάψαμε για την σωστή πληροφόρηση του αναγνωστικού σας κοινού.


                                  
Ο Γραμματέας Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας
  Δημτσιούδης Χρήστος
                          
 Ο Αν. Γραμματέας Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας
Κουτσοδημητρόπουλος Χρήστος

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου