11.12.14

Ετοιμάζονται τα καταστήματα για τα δωρεάν laptop tablet και internet απο το κοινωνικό μέρισμα

Με μικρή καθυστέρηση αναμένεται να εκδοθεί η ανακοίνωση έναρξης του προγράμματος Ψηφιακή Αλληλεγγύη όπου θα παρέχει σε χιλιάδες δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος, την παροχή δωρεάν ηλεκτρονικού εξοπλισμού, για την πρόσβαση στο διαδίκτυο όπως laptop, tablet αλλά και δωρεάν σύνδεση internet για 12 μήνες

Σύμφωνα με πληροφορίες του dikaiologitika.gr ήδη οι πάροχοι -δηλαδή οι εταιρείες - που θα παρέχουν τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό, έχουν δηλώσει το ενδιαφέρον τους και έχουν επιλεγεί αφού ενημερώνουν τους υπαλλήλους των καταστημάτων τους, για την επικείμενη έναρξη του προγράμματος Ψηφιακή Αλληλεγγύη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από παρόχους εταιρείες ενταγμένες στην Ψηφιακή Αλληλεγγύη, το πρόγραμμα παρουσιάζει μικρή καθυστέρηση στην έναρξη του.

Αρχικά πληροφορίες ήθελαν το πρόγραμμα να έχει ξεκινήσει λίγο πριν τις εορτές των Χριστουγέννων ,ενώ οι παροχοι έχουν ενημερωθεί από την αρμόδια αρχή ότι ίσως και να υπάρξει μικρή καθυστέρηση.

Η ΕΔΕΤ έχει διαμηνύσει ότι το πρόγραμμα θα ξεκινήσει μέσα στο 2014 αφού εαν καθυστερήσει μπορεί να υπάρξει εμπλοκή με την ένταξη στο ΕΣΠΑ 

dikaiologitika.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου