23.8.14

Ασφαλιστικά μέτρα στον άντρα της Καγιά - Δείτε τις απίστευτες βρισιές που της είπε



​Απίστευτες βιαιοπραγίες εναντίον της καταγγέλλει η πρώην σύζυγος του Ηλία Κρασσά και μητέρα των παιδιών του, καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, την ώρα που ο επιχειρηματίας περνά τον μήνα του μέλιτος με την Βίκυ Καγιά σε Παρίσι, Μύκονο, Σπέτσες και Πόρτο Χέλι!

Αφορμή για την προσφυγή της Λίλας Μπάρλα στη Δικαιοσύνη στάθηκε ένας διαπληκτισμός της με τον Ηλία Κρασσά στις 28 Ιουλίου 2014, δέκα ημέρες μετά τον κρυφό γάμο με την Βίκυ Καγιά στο Παρίσι.

Η πρώην σύζυγος του επιχειρηματία καταγγέλλει την επισκέφθηκε απροειδοποίητα στο σπίτι και έδειξε τις άγριες διαθέσεις του όταν εκείνη βγήκε στο μπαλκόνι για να δει ποιος της χτυπούσε το κουδούνι: «άνοιξε μωρή πατσαβούρα, γαμ****, από μένα ζεις, είσαι ένα τίποτα», υποστηρίζει η κα. Μπάρλα ότι της είπε, κάνοντας τα παιδιά τους να αναστατωθούν.

«Η αντίδρασή μου ήταν να εξαπολύσω απειλές ότι θα καλέσω περιπολικό να τον απομακρύνει από την οικία μου, ενώ ο ίδιος, με πλήρη αναισθησία, απαντούσε πρόστυχα», συνεχίζει στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων η πρώην σύζυγος του επιχειρηματία και συνεχίζει: «όταν του είπα να σεβαστεί το γεγονός ότι είμαι μητέρα των παιδιών του μου απάντησε “στα αρχι*** μου αν είσαι μάνα των παιδιών μου, εγώ σαν υπάλληλο σε βλέπω μωρή, σε πληρώνω για να τα μεγαλώσεις, θα σε λιώσω εγώ, να μου το θυμηθείς και όποτε θέλω μπορώ να σου πάρω την επιμέλεια γιατί έχω χρήματα”».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η πάλαι ποτέ κυρία Κρασσά καταφεύγει στη Δικαιοσύνη. Όπως η ίδια αναφέρει στο έγγραφο, κατά την διάρκεια του έγγαμου βίου τους είχε καταγγείλει βίαιη και αντισυζυγική συμπεριφορά, καθώς και ξυλοδαρμό!

Μάλιστα, η κα. Μπάρλα εμπλέκει στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και την Εύη Βατίδου, με την οποία ο επιχειρηματίας είχε σχέση μετά τον χωρισμό τους και πριν παντρευτεί την Βίκυ Καγιά! Όπως περιγράφει, σε τυχαία τους συνάντηση σε εστιατόριο, στις αρχές του 2013, άρχισαν και οι δύο να την βρίζουν, ενώ εκείνος της είπε μεταξύ άλλων «μωρή καριο*** ούτε για μάνα δεν κάνεις! Την επόμενη φορά που θα σε πετύχω έξω θα σε πλακώσω, δεν την γλιτώνεις».

Από τα περιστατικά που καταγγέλλει η πρώην φτάνουν μέχρι και την ημέρα του γάμου Κρασσά – Καγιά: όπως υποστηρίζει, ο επιχειρηματίας πήρε τα παιδιά τους στο Εξωτερικό χωρίς εκείνη να τον γνωρίζει και, όταν του τηλεφώνησε για να ζητήσει εξηγήσεις, της απάντησε «άντε γαμ***! Μην ξαναπάρεις μωρή καριό**», γεγονός για το οποίο έχει καταθέσει μήνυση!

Η συνέχεια αναμένεται στα δικαστήρια…

  «Πρώτο Θέμα»

Στο Ζάππειο ο εορτασμός για τα 40χρονα του ΠΑΣΟΚ

Ο επίσημος εορτασμός για τα 40 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ θα διεξαχθεί την Τετάρτη 3 Σεπτέμβρη, στο Ζάππειο, με κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρο του κινήματος, Ευάγγελο Βενιζέλο.
Το Ίδρυμα Ανδρέας Παπανδρέου διοργανώνει στον ίδιο χώρο έκθεση ιστορικού υλικού με θέμα «Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή». Σύμφωνα με τη Χαριλάου Τρικούπη, έχουν προσκληθεί όλες οι γενιές και όλα τα ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, «όλοι όσοι προσέφεραν ανιδιοτελώς στους αγώνες για Ανεξαρτησία, Δημοκρατία, Ισότητα και Κοινωνική Δικαιοσύνη» και «οι νέοι και νέες που δίνουν μάχες για την προοπτική της πατρίδας μας».
Το μήνυμα των εκδηλώσεων, σύμφωνα με πηγές του κόμματος της ελάσσονος συμπολίτευσης, θα είναι «Όλοι Μαζί Ξανά- Με τη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη για τη νέα Αλλαγή», μιας παράταξης η οποία «μάτωσε, αλλά αντιστάθηκε στον ακραίο λαϊκισμό, τη δημαγωγία, την ισοπέδωση και την καταστροφολογία. Συγκρούσθηκε και συγκρούεται με τον νεοφιλελευθερισμό του συρμού αλλά και με τον λαϊκισμό, την ανευθυνότητα και την οπισθοδρόμηση, με το "όχι σε όλα". Και όπως στο παρελθόν, έτσι και πάλι, συγκρούεται με τις δυνάμεις του Ολοκληρωτισμού, του Νεοναζισμού, του Εθνικισμού, του ρατσισμού, του σκότους».
«Οδικός Χάρτης εξόδου από τα μνημόνια» στη ΔΕΘ
Κατά την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της 79ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλινίκης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, αφού πραγματοποιήσει επίσκεψη στη διοίκηση της ΔΕΘ, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου όπου θα παρουσιάσει τον «Οδικό Χάρτη για την οριστική έξοδο από την κρίση και τα μνημόνια».
Τα βασικά στοιχεία του Οδικού Χάρτη, μέρος του οποίου είναι το Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης, κατά τις ίδιες πηγές, είναι «η ανάπτυξη και η αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου, οι νέες θέσεις εργασίας, οι διαρθρωτικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις στο κράτος».

Πρεμιέρα για τη Σούπερ Λίγκα

 Με τέρματα των Ναγιάρ (16΄) και Καϊκούτ (27΄), η Κέρκυρα νίκησε στην έδρα της 2-1 τον Πανθρακικό, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Για τους φιλοξενούμενους μείωσε ο Ιγκόρ στο 62'.
Με γκολ του Πετρόπουλου στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο ΟΦΗ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Παναιτωλικού και να τον νικήσει στο Ηράκλειο 1-0 για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

«Θα μάθετε ποιοι είμαστε από την τηλεόραση»

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι των τριών ληστών στο Δίστομο με τους υπαλλήλους της τράπεζας και τους πελάτες

Από τις μαρτυρίες φαίνεται πως οι δράστες ήταν αποφασισμένοι, ενώ το σχέδιο τους ήταν καλά οργανωμένο.

Οι διάλογοι στην τράπεζα:

Ληστές σε πελάτες: Καθίστε κάτω, γυρίζουμε ταινία!

Πελάτης σε δράστες: Ποιοι είσαστε;

Ληστές: Θα μας δείτε στην τηλεόραση, θα μάθετε ποιοι είμαστε.

Ληστές σε ταμία: Πόσα λεπτά κάνει για να ανοίξει το ΑΤΜ;

Ταμίας: Περίπου είκοσι λεπτά.

Ληστές: Άνοιξέ το!

Ταμίας: Δεν έχω τα κλειδιά, τα έχει η διευθύντρια.

Ληστές προς διευθύντρια: Άνοιξε τα χρηματοκιβώτια. Θα σκοτώσουμε εσάς και την οικογένειά σας!

Διευθύντρια: Μην πειράξετε τον κόσμο, θα σας ανοίξω το χρηματοκιβώτιο.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τη ΝΕΡΙΤ, οι ληστές αντιλήφθηκαν κινητικότητα έξω από την τράπεζα.

Ληστής 1 σε ληστή 2: Μας πήραν χαμπάρι, η διευθύντρια πρέπει να έχει πατήσει κρυφό συναγερμό.

Ληστής 2 σε ληστή 1: Δεν φεύγουμε από εδώ, αν δεν πάρουμε το «χαρτί».

Ληστής σε διευθύντρια: Δεν βιαζόμαστε, θα περιμένουμε να πάρουμε τα χρήματα.

Ληστής σε ταμία: Εσύ είσαι ωραίος, έλα μαζί μας.

Στο μεταξύ, ολοκληρώθηκε η διαδικασία των εγκληματολογικών εργαστηρίων και αναμένονται τα αποτελέσματα από τα ίχνη που άφησαν οι ληστές στο υποκατάστημα.

Πάντως, η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τις κινήσεις των δραστών, μόλις βγήκαν από την τράπεζα και διέφυγαν με το κλεμμένο αυτοκίνητο.

real.gr

Ο Σαμαράς ο… νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας;

Σαμαράς
Το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας σκέφτεται να αναλάβει ο πρωθυπουργός, μετά τη μετακίνηση του Δημήτρη Αβραμόπουλου στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Βηματοδότη», η εν λόγω πρόταση που έπεσε στο τραπέζι από στενούς συνεργάτες του δεν βρήκε σύμφωνο τον πρωθυπουργό, λόγω των αυξημένων υποχρεώσεών του, ωστόσο, ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως ο ίδιος το ξανασκέφτεται.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, θα ήθελε να αναλάβει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που επί της ουσίας απώλεσε την θέση του Επιτρόπου στην Κομισιόν μετά την αντικατάσταση της κυρίας Μαρίας Δαμανάκη από τον κ. Αβραμόπουλο.
Όμως στην περίπτωση αυτή, ο κ. Σαμαράς θα έχει παραχωρήσει στον κυβερνητικό του εταίρο τα δύο υπουργεία που χειρίζονται τα λεγόμενα εθνικά θέματα, δεδομένου ότι ο κ. Βενιζέλος εκτός από αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είναι και υπουργός Εξωτερικών.
Παραλλήλως, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο κ. Σαμαράς έχει αποφασίσει να μην οριστεί υπουργός Εθνικής Άμυνας η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη ως η οποία θα επιθυμούσε μια τέτοια εξέλιξη ως αντάλλαγμα για την άρνηση του πρωθυπουργού να την ορίσει επίτροπο της Ελλάδας στην Κομισιόν. Οι μνηστήρες για τη θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας από το κόμμα της ΝΔ είναι πολλοί, του κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου, πρώην επικεφαλής του Πενταγώνου, περιλαμβανομένου. Συνεργάτης του πρωθυπουργού στον οποίο θέσαμε το ερώτημα αν η υποψηφιότητα του πρώην υπουργού Πολιτισμού είναι ισχυρή μας απάντησε σιβυλλικά με ένα ερώτημα: «Πάλι ο Πάνος;», αποκλείοντας επί της ουσίας το ενδεχόμενο ο κ. Παναγιωτόπουλος να διαδεχθεί τον κ. Αβραμόπουλο.
Για λόγους που συνδέονται με πιθανές πολιτικές εξελίξεις είναι μάλλον απίθανο το ενδεχόμενο να επιλεγεί ένα εξωκοινοβουλευτικό πρόσωπο για το υπουργείο Άμυνας, παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια δεν είναι λίγοι οι στρατιωτικοί -πρώην αρχηγοί Γενικών Επιτελείων- οι οποίοι έχουν υπουργοποιηθεί, όπως οι κύριοι Φράγκος, Χηνοφώτης και Ελευσινιώτης.
Με γνώμονα τη διατήρηση των πολιτικών ισορροπιών και την αποφυγή αναταράξεων με τον κ. Βενιζέλο -που μπορεί να θεωρήσει ότι απομειώνονται οι κυβερνητικές θέσεις που κατέχουν στελέχη του, εφ’ όσον υπουργοποιηθεί πρόσωπο από τη ΝΔ- το πιθανότερο ενδεχόμενο αυτή την ώρα είναι να αναλάβει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Δεν θα είναι άλλωστε η πρώτη φορά που ο επικεφαλής της κυβέρνησης κατέχει χαρτοφυλάκιο σχετιζόμενο με τα εθνικά θέματα: Συνέβη προσφάτως στην πρώτη κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου που κράτησε και το υπουργείο Εξωτερικών και στο παρελθόν, όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε κρατήσει για τον εαυτό του το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

ΚΑΜΙΝΙ !!! Στους 43.1°C στην Κρήτη – Ποιες πόλεις ξεπέρασαν τους 40°C

Από τις 7 πόλεις που ξεπέρασαν του 40°C οι 5 είναι από την Κρήτη.
Από την ηπειρωτική χώρα μόνο τα Αρφαρά στην Μεσσηνία και η Σπάρτη στην Λακωνία ξεπέρασαν τους 40°C όπως προκύπτει από τις μετρήσεις των μετεωρολογικών σταθμών που είναι στο δίκτυο του Metar.
Σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία ο καύσωνας θα διατηρηθεί και αύριο κυρίως στην ηπειρωτική χώρα ενώ από τις Δευτέρα θα δροσίσει και μάλιστα αρκετά.

Φίδι σκότωσε τον μάγειρα που το τεμάχιζε!

Ένα πιάτο με κρέας από κόμπρα έφτιαχνε μάγειρας ειδικευμένος στα πιάτα με φίδι και η κόμπρα που θα μαγείρευε τον σκότωσε, παρά το ότι της είχε κόψει το κεφάλι!

Το απίστευτο περιστατικό έγινε στη νότια Κίνα και κάνει τον γύρο του κόσμου: ο Πενγκ Φαν ετοίμαζε μία γκουρμέ σούπα με κρέας αρσενικής ινδονησιακής κόμπρας, την οποία και είχε αποκεφαλίσει πάνω στον πάγκο.

Περίπου 20 λεπτά αφότου είχε κόψει το κεφάλι, ο μάγειρας πήγε να καθαρίσει τον πάγκο και να το πετάξει στα σκουπίδια και τότε το αποκεφαλισμένο φίδι τον δάγκωσε!

Το δηλητήριο της κόμπρας διοχετεύτηκε στο κορμί του Φαν, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην κουζίνα, πριν προλάβουν να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο για να του χορηγηθεί το σχετικό αντίδοτο…

«Ακούσαμε ουρλιαχτά από την κουζίνα και τρέξαμε να δούμε τι συμβαίνει. 

Ο μάγειρας έφτιαχνε ένα σπέσιαλ δείπνο για τα γενέθλια της γυναίκας μου… Δυστυχώς, πέθανε πριν φτάσει το ασθενοφόρο», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, κάνοντας λόγο για «φρικτό περιστατικό», ενώ ειδικοί επισημαίνουν πως το ατύχημα συμβαίνει πολύ σπάνια, αλλά δεν είναι απίθανο!
Star.gr
Σχολιάστε το άρθρο:
.

«Χτενίζουν» την Πελοπόννησο για τον εντοπισμό των ληστών του Διστόμου

Η αντιτρομοκρατική αναζητεί το κρησφύγετο της ομάδας ειδικά στην Κόρινθο

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής για τον εντοπισμό των τριών δραστών της ληστείας στην Εθνική Τράπεζα, στο Δίστομο, το μεσημέρι της Παρασκευής. 

Η αντιτρομοκρατική αναζητεί το κρησφύγετο της ομάδας στην Πελοπόννησο και ειδικά στην Κόρινθο, καθώς εκεί φυλασσόταν το φουσκωτό σκάφος, με το οποίο διέφυγαν οι ληστές.

Το φουσκωτό είχε κλαπεί πριν από δύο χρόνια από την Καλαμάτα, γεγονός που οδηγεί τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα πως οι δράστες είχαν τον χρόνο και σχεδίασαν τη ληστεία με κάθε λεπτομέρεια.

Οι Αρχές ερευνούν επίσης το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, από το οποίο -όπως μετέδωσε το Mega- έχουν εντοπίσει έναν από τους δράστες. Σύμφωνα πάντα με τις Αρχές, πρόκειται για συνεργάτη του Μαζιώτη και παλαιότερα του Παλαιοκώστα.

Το χρονικό της ληστείας

Λίγο πριν από τις 14:00 το μεσημέρι της Παρασκευής, τρία άτομα οπλισμένα με καλάσνικοφ εισέβαλαν σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην παραλία Διστόμου, άρπαξαν περίπου 300.000 ευρώ και διέφυγαν, παίρνοντας μαζί τους όμηρο τον ταμία της τράπεζας.

Συμφωνα με μαρτυρίες, οι δράστες ζήτησαν από τους πελάτες της τράπεζας να βγάλουν στην άκρη τα κινητά τηλέφωνα, τους είπαν ότι δεν πειράζουν πολίτες, ότι θα πάρουν τα χρήματα και θα φύγουν.

Τελικώς διέφυγαν με 300.000 ευρώ, ενώ πήραν μαζί τους ως ανθρώπινη ασπίδα τον ταμία της τράπεζας, φοβούμενοι ότι είχε πατήσει το κουμπί του συναγερμού.

Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε ασημί τζιπ μάρκας Toyota και κατευθύνθηκαν στην παραλία της Αγίας Σωτήρας, όπου τους περίμενε συνεργός τους στο φουσκωτό σκάφος. Πριν επιβιβαστούν στο φουσκωτό έβαλαν φωτιά και έκαψαν το ΙΧ.

Ακολούθως με το ταχύπλοο πέρασαν στην Κορινθία, στο Κάτω Λουτρό Ξυλοκάστρου.

Λίγο πριν την ακτή έριξαν στην θάλασσα τον ταμία της τράπεζας, αφού πρώτα τον ρώτησαν αν ξέρει κολύμπι. 

Αφού έφτασαν στην ακτή, οι δράστες διέφυγαν με δύο διαφορετικά αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η ληστεία στο Δίστομου είναι πανομοιότυπη με αυτή στις Σπέτσες, το καλοκαίρι του 2012, όπου και πάλι χρησιμοποιήθηκε ταχύπλοο για τη διαφυγή, το οποίο, τότε, είχαν κάψει στην περιοχή Σαλαντί της Αργολίδας. Και τότε είχαν κρατηθεί για λίγο όμηροι δύο υπάλληλοι της τράπεζας.

TO BHMA

ΘΑ ....καταργήσει Μνημόνια και ΕΝΦΙΑ ο Τσίπρας !

 Την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ προαναγγέλλει ο Αλέξης Τσίπρας σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει τις εκλογές, σε συνέντευξή του στη Realnews, όπου και παρουσιάζει το πρόγραμμα του για τις πρώτες 100 μέρες.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για κατάργηση των μνημονίων από τη νέα Βουλή και ανακοινώνει άμεσα μέτρα κοινωνικής αλληλεγγύης όπως η αποκατάσταση του βασικού μισθού και της κατώτερης σύνταξης στα προ μνημονίου επίπεδα. «Δεν ερχόμαστε να διαχειριστούμε την υποταγή της Ελλάδας, ερχόμαστε να την καταργήσουμε» τονίζει.
Ο κ. Τσίπρας ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να στηρίξει με κανέναν τρόπο τη συνέχιση του μνημονιακού καθεστώτος. «Εμείς δεν πρόκειται ποτέ και σε καμία περίπτωση να υποκύψουμε σε εκβιασμούς και τρομοκρατικά διλλήματα και να βάλουμε την υπογραφή μας σε λεόντειες συμφωνίες και μνημόνια εξανδραποδισμού και εξαθλίωσης του ελληνικού λαού εν ονόματι δήθεν της σωτηρίας του» δηλώνει ενώ καλεί εμμέσως τον Φώτη Κουβέλη να μην συναινέσει στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή.

Ορκίσθηκε η νέα δημοτική αρχή του δήμου Καλαμάτας


Στο Πνευματικό Κέντρο της Καλαμάτας πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής και του νέου Δ.Σ. του Δήμου Καλαμάτας που προέκυψε από τις εκλογές του Μαίου για την επόμενη 5ετία και αναλαμβάνει τις τύχες του δήμου από την 1η Σεπτεμβρίου .
Στην τελετή έδωσαν το παρών ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομος, οι βουλευτές του νομού Γιάννης Λαμπρόπουλος και Δημήτρης Σαμπαζιώτης , η Γ.Γ του ΥΠΕΚΑ Νάντια Γιαννακοπούλου δήμαρχοι των υπολοίπων δήμων της Μεσσηνίας καθώς και πλήθος κόσμου και συγγενείς των νέων δημοτικών συμβούλων

 Οι παρατάξεις του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, που αναλαμβάνει την 1η Σεπτέμβρη, είναι έξι, του Παναγιώτη Νίκα, του Μανώλη Μάκαρη, του Δημήτρη Οικονομάκου, του Θόδωρου Μπρεδήμα, του Μιχάλη Αντωνόπουλου και του Γιώργου Δημητρούλια.
Μετά την τελετή ο Μητροπολίτης διάβασε το μήνυμα του προσκεκλημένου του δημάρχου, Οικουμενικού Πατριάρχη, Βαρθολομαίου, ενώ ο ίδιος κάλεσε το Δημοτικό Συμβούλιο να εργαστεί με ενότητα και αλληλεγγύη και προς την ίδια κατεύθυνση.
Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Γιάννης Λαμπρόπουλος, τόνισε ότι ο Παναγιώτης Νίκας έκανε την Καλαμάτα καλύτερη απ’ ότι ήταν πριν αναλάβει και εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα την κάνει ακόμη καλύτερη, με τη βοήθεια της κυβέρνησης και του ίδιου σε ό,τι αφορά τις αρμοδιότητές του.

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Κυριακή σε αρκετές περιοχές

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς υπάρχει την Κυριακή σε αρκετές περιοχές της χώρας, όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση πρόκειται για τις παρακάτω περιοχές:
  • Περιφέρεια Αττικής (δυτική)
  • Περιφερειακή Ενότητα Λαρίσης,
  • Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας,
  • Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας,
  • Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας,
  • Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας,
  • Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας.
Σημειώνεται ακόμη ότι η  Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έχει ενημερώσει τις κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τους οργανισμούς περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης των παραπάνω περιοχών, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν επεισόδια πυρκαγιών.
Παράλληλα παρακαλεί τους πολίτες να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως η ρίψη αναμμένων τσιγάρων, το κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών ή υπολειμμάτων καθαρισμού, η χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες όπως δισκοπρίονα, συσκευές συγκόλλησης, η χρήση υπαίθριων ψησταριών κ.α. Επίσης, υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου απαγορεύεται η καύση των αγρών.
Σε περίπτωση που οι πολίτες αντιληφθούν πυρκαγιά, παρακαλούνται να ειδοποιήσουν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.civilprotection.gr.

ΒΙΝΤΕΟ - Έπιασε την μάνα του στο κρεβάτι με τον...κολλητό του ! Απίστευτο ξύλο...

Δείτε την αντίδραση του μόλις είδε την μητέρα του στο κρεβάτι να είναι μόνο με τα εσώρουχα και 
τον καλύτερο του φίλο κάτω από τα ίδια σεντόνια και να ξαπλώνουν μαζί. Φυσικά είναι μία καλοστημένη φάρσα στον διάσημο φαρσέρ Vitalys και ειδικά από την μαμά του που του την φιλούσε από παλαιότερη φάρσα που της έκανε.

"ΟΛΑ ΤΡΙΓΥΡΩ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΝΟΥΝ" - "Κρυφό" δωράκι στους υπαλλήλους της Βουλής εν μέσω θέρους

«Κρυφό» δωράκι προς τους υπαλλήλους της Βουλής περιλαμβάνει απόφαση του Προέδρου της Βουλής που εκδόθηκε εν μέσω θέρους.

Σύμφωνα με τροποποίηση παλαιότερης απόφασης οι υπάλληλοι του κοινοβουλίου αλλά και οι συνεργάτες των βουλευτών θα αποζημιώνονται με 15 ευρώ ως «δαπάνη κινήσεως» για κάθε απογευματινή συνεδρίαση της Ολομέλειας ή του Τμήματος Διακοπής. 

Να σημειωθεί ότι η προηγούμενη εγκύκλιος περιόριζε το επίδομα για τις συνεδριάσεις που παρατείνονται πέραν της 8ης βραδινής ώρας.

Η αρχική απόφαση είχε ληφθεί μετά το αίτημα των υπαλλήλων που επισήμαιναν πως αρκετές συνεδριάσεις λήγουν τις πρώτες πρωινές ώρες που έχει σταματήσει η λειτουργία των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς με αποτέλεσμα να αναγκάζονται να παίρνουν ταξί.

Πάντως, με την νέα ρύθμιση οι υπάλληλοι που εργάζονται τις συγκεκριμένες ώρες θα λαμβάνουν από 30 έως 60 ευρώ την εβδομάδα.

Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι οι εν λόγω υπάλληλοι έχουν υποστεί γενναίες περικοπές στις συνολικές αποδοχές τους οι οποίες όμως ήταν αρκετά υψηλότερες απο αυτές των υπόλοιπων δημόσιων υπαλλήλων.

37χρονος αποπειράθηκε να βιάσει 75χρονη

Αντιμέτωπη με έναν επίδοξο βιαστή ήρθε τα ξημερώματα της Παρασκευής μια 75χρονη γυναίκα στην Κρήτη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένας 37χρονος κάτοικος της περιοχής, «εισέβαλε» στο σπίτι της ηλικιωμένης στην περιοχή Λατσίδας Λασιθίου την ώρα που εκείνη κοιμόταν και επιχείρησε να ασελγήσει σε βάρος της, αναφέρει το cretalive.gr.
Έντρομη η γυναίκα μάζεψε όλες τις δυνάμεις της και κατάφερε να αντιδράσει και να τρέψει σε φυγή τον επίδοξο βιαστή.
Άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία, άνδρες της οποίας ξεκίνησαν έρευνες και κατάφεραν λίγες ώρες αργότερα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 37χρονο.

ΤΩΡΑ οι θερμοκρασίες στην Μεσσηνία

40.5 τώρα στην Σπάρτη

metar.gr

Ο ζάμπλουτος σεΐχης και οι...«αλανιάρες» κότες

Το- αν μη τι άλλο- πρωτότυπο αναμνηστικό που επέλεξε να πάρει μαζί του φεύγοντας από την Κρήτη ο Άραβας μεγιστάνας
Ήρθε στην Κρήτη με το πολυτελέστατο ιδιωτικό του αεροσκάφος από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα... 
Ταξίδεψε στις κρητικές θάλασσες με την πολυτελή θαλαμηγό του η αξία της οποίας ξεπερνά τα 400 εκατομμύρια ευρώ... Ξόδεψε χιλιάδες ευρώ σε λουκούλεια γεύματα για εκείνον και την παρέα του... Φεύγοντας όμως από το νησί φαίνεται πως πήρε ένα πρωτότυπο αναμνηστικό δώρο...
Ο σεΐχης Mansour bin Zayed Al Nahyan και αναπληρωτής πρωθυπουργός των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων μαζί με τις δεκάδες αποσκευές του φόρτωσε και στο learjet του οχτώ ... κότες, πιθανότατα αλανιάρες!

Φαίνεται απίστευτο όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό, όπως επισημαίνεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας "Πατρίς"
Ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου συνταξίδευε με οχτώ καφέ κότες ζωντανές τις οποίες είχαν τοποθετήσει σε τελάρα ανά δύο και τις έβαλαν στο Ι.Χ. αεροσκάφος, το οποίο απογειώθηκε χθες το μεσημέρι από το αεροδρόμιο Ηρακλείου με προορισμό το Αμπού Ντάμπι!

Υπάλληλοι του αερολιμένα που έδωσαν τις πληροφορίες στην εφημερίδα, έτριβαν τα μάτια τους βλέποντας το ζωντανό φορτίο να εισέρχεται στο πολυτελές αεροπλάνο. Όπως είπαν «οι κότες ήταν σε τελάρα των σταφυλιών ζωντανές. Αρχικά βρίσκονταν σε ένα βαν που μετέφερε τις αποσκευές του σεΐχη και των φίλων του. Στη συνέχεια υπάλληλοι της ασφάλειάς του τις έβαλαν στο αεροσκάφος».

Παραμένει αδιευκρίνιστο αν το...πακέτο περιελάμβανε και τον ...κόκορα !


Πηγή: Πατρίς

Πληροφορίες για θύμα τροχαίου δυστυχήματος ζητεί η ΕΛ.ΑΣ.

Εξέπνευσε στις 18 Αυγούστου στο Νοσοκομείο
Πληροφορίες για την ταυτότητα θύματος τροχαίου δυστυχήματος αναζητά η Αστυνομία.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Τροχαίας, την Τρίτη 29 Ιουλίου 2014, περίπου στις 9 το βράδυ, πεζός παρασύρθηκε από όχημα στη Λ. Βουλιαγμένης στο Ελληνικό.
Το δυστύχημα έγινε μπροστά από τη στάση ΟΑΣΑ «Αμερικάνικη Βάση» στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό άνδρα αγνώστων στοιχείων ταυτότητας, ηλικίας περίπου 50-70 ετών, μετρίου αναστήματος περίπου 1,60- 1,70 μ., αδύνατης σωματικής διάπλασης, με αραιό τριχωτό άνω μέρους της κεφαλής, ο οποίος φορούσε γκρι βερμούδα και μπλούζα χρώματος μαύρου, μαύρα παπούτσια και κρατούσε λευκή πετσέτα.
Το θύμα απεβίωσε στις 18 Αυγούστου στο Τζάνειο Νοσοκομείο.
Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει στην ανακάλυψη των στοιχείων ταυτότητάς του, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Ελληνικού στα τηλέφωνα 210-9608000, 210-9608015 και 210-9608016.

«Οσμή» ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ σε Φορέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

«Οσμή» κακοδιαχείρισης και διασπάθισης κονδυλίων από τον Σύνδεσμο για την Προστασία και Ανάπτυξη Υμηττού (ΣΠΑΥ) ερευνά η Εισαγγελία Πρωτοδικών, μετά την έκδοση πορίσματος (Ιούνιος 2014) του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, Λ. Ρακιντζή, ενώ ο φάκελος έχει αποσταλεί και στον γ.γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, για την άσκηση πειθαρχικών διώξεων. 
Τιμολόγια παροχής υπηρεσιών, ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας, που φτάνουν μέχρι και τα 69.000 ευρώ συν ΦΠΑ για εργασίες όπως βοτάνισμα, σκάλισμα 11.204 δενδρυλλίων, συμβάσεις παροχής υπηρεσιών, που όλες αφορούν το ίδιο ποσό, 20.000 ευρώ συν ΦΠΑ για το 2012, απευθείας αναθέσεις υπηρεσιών φύλαξης και ίδια καταβαλλόμενα ποσά αμοιβών, περίπου 27.000 ευρώ για χρήση κινητών τηλεφώνων, τα οποία δεν προβλέπονται για τους συνδέσμους των ΟΤΑ, είναι μερικά από τα ευρήματα του κ. Ρακιντζή. 
Το όλο θέμα εκκρεμεί ήδη ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών, ο οποίος ερευνά τυχόν ποινικές ευθύνες των μελών του Δ.Σ. του ΣΠΑΥ, ο οποίος απαρτίζεται από 33 εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους ή Δημάρχους με πληθυσμιακή αναλογία όλων των Δήμων - μελών, ενώ Πρόεδρός του είναι ο Δήμαρχος Βύρωνα. 
Σύμφωνα με τις διαπιστώσεις του κ. Ρακιντζή, όλες οι αμοιβές των συμβάσεων παροχής υπηρεσίας για το 2012 είναι στο ανώτατο όριο, δηλαδή στα 20.000 ευρώ συν ΦΠΑ, ανεξαρτήτως αντικειμένου.
Μάλιστα, συμβάσεις παροχής υπηρεσιών με τον ΣΠΑΥ είχε και Δημοτική Σύμβουλος Βύρωνα και παρά το γεγονός, ότι οι συμβάσεις είναι νόμιμες, αφού Πρόεδρος του Συνδέσμου είναι ο Δήμαρχος Βύρωνα, στο πόρισμα επισημαίνεται ότι, «δεν είναι δεοντολογικά ορθό να συνδέεται με το νομικό πρόσωπο του Συνδέσμου με οποιαδήποτε μορφής εργασίας ή σχέση παροχής υπηρεσιών και μάλιστα με την καταβολή ιδιαίτερα υψηλής αμοιβής για 3-4 μήνες, 12.500 ευρώ περίπου συν ΦΠΑ, με τρεις συμβάσεις ανά έτος». 
Επιπλέον, κατά τον έλεγχο, διαπιστώθηκαν απευθείας αναθέσεις υπηρεσιών φύλαξης της ευρύτερης περιοχής του Υμηττού σε 4 διαφορετικούς εθελοντές πυροσβέστες και για κάθε χρονικό διάστημα οι αμοιβές είναι ίδιες - 8.330,58 και 14.600 ευρώ - χωρίς να λαμβάνονται υπόψη διάφοροι παράμετροι διαφοροποίησης, όπως η συνολική έκταση φύλαξης, η μορφολογία του εδάφους κ.λπ. 
Για την περίοδο 2010-2012 καταβλήθηκαν από τον ΣΠΑΥ 26.782 ευρώ, για χρήση κινητών τηλεφώνων από όργανα της Διοίκησης, από το προσωπικό του, αλλά και από τους επικεφαλής των εθελοντικών ομάδων. 
Σύμφωνα με το πόρισμα του κ. Ρακιντζή, η κάλυψη των συγκεκριμένων εξόδων είναι παράνομη, καθώς στους Συνδέσμους Ο.Τ.Α., στους οποίους ανήκει ο ΣΠΑΥ, δεν παρέχεται δικαίωμα χρήσης υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας προς κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών. 
Περαιτέρω, στο πόρισμα καταγράφεται παράνομη καταβολή δαπανών για καύσιμα σε Ι.Χ. φυσικών προσώπων, τα οποία ήταν ανάδοχοι παροχής υπηρεσιών προς το ΣΠΑΥ και όχι υπάλληλοί του. 
Σύμφωνα με τα ευρήματα το 2008, ο ΣΠΑΥ επικαλούμενος εξαιρετικές περιστάσεις, οι οποίες συνίστανται στην έναρξη της αντιπυρικής περιόδου, προέβη σε διαγωνισμό μεταξύ περιορισμένου αριθμού εργοληπτικών επιχειρήσεων (σ.σ. και όχι ανοιχτό διαγωνισμό) για σύμβαση υποέργου 800.000 ευρώ, που αφορούσε σε πυροπροστασία, πυρόσβεση και άρδευση περιαστικής δασικής περιοχής.
«Η αντιπυρική περίοδος ήταν εκ των προτέρων καθορισμένη και το έγγραφο της Πολιτικής Προστασίας που επικαλείται ο ΣΠΑΥ για την αιτιολόγηση του επείγοντος, αφορά την περίοδο του 2007 και όχι του 2008, κατά την οποία ολοκληρώθηκε το έργο» αναφέρεται στο πόρισμα, το οποίο καταλήγει στο συμπέρασμα ότι, «υπήρχε επαρκής χρόνος για τη διενέργεια ανοιχτού τακτικού διαγωνισμού». Για το σκέλος αυτό, οι όποιες πειθαρχικές ευθύνες έχουν παραγραφεί, ωστόσο οι ποινικές διερευνώνται από τον Εισαγγελέα. 
Ακριβές υπηρεσίες 
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τιμολόγια με υψηλά ποσά για παροχή υπηρεσιών. «Δεν είναι σαφές αν οι εκδότριες επιχειρήσεις είχαν τη δυνατότητα για πραγματοποίηση των εν λόγω υπηρεσιών, η εκτέλεση των οποίων απαιτεί την εργασία μεγάλου αριθμού προσωπικού για μεγάλο χρονικό διάστημα», τονίζεται στο πόρισμα. 
Μεταξύ άλλων εντοπίστηκαν: 
- Τιμολόγιο με εκδότη «Καθαρισμοί - Απολυμάνσεις» 18.952 ευρώ συν ΦΠΑ. 4.359,07 ευρώ για βοτάνισμα 399 στρεμμάτων με βενζινοκίνητο χορτοκοπτικό μηχάνημα πεζού χειριστή. 
- Τιμολόγιο 68.927,25 ευρώ συν ΦΠΑ 13.096,18 ευρώ για βοτάνισμα - σκάλισμα με τα χέρια για 11.204 δενδρύλλια, διαμόρφωση λεκάνης συγκράτησης νερού για 11.204 δενδρύλλια, τέσσερις δεξαμενές νερού για πότισμα φυτών (10 ποτίσματα χειρός, 154 κιλά νερού ανά φυτό). 
Τα τιμολόγια έχουν σταλεί στην αρμόδια ΔΟΥ για προσωρινό έλεγχο ΦΠΑ, ενώ ζητήθηκε να εκδοθούν εντολές ελέγχου για συνεργάτες του Συνδέσμου.

ΠΗΓΗ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΟΑΕΕ: Πληρώστε αλλιώς έρχονται κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων


ΟΑΕΕ: Πληρώστε αλλιώς έρχονται κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων

Αντιμέτωποι με κατασχέσεις των περιουσιακών τους στοιχείων βρίσκονται χιλιάδες ασφαλισμένοι στον Οργανισμό Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ) οι οποίοι έχουν ανοικτούς λογαριασμούς με το Ταμείο τους. Ο ΟΑΕΕ και το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ) αποστέλλουν μαζικά τις τελευταίες ημέρες ατομικές ειδοποιήσεις σε οφειλέτες - ελεύθερους επαγγελματίες να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους.
Όπως αναφέρει η Καθημερινή, οι οφειλέτες κινδυνεύουν να δουν να κατάσχεται η περιουσία τους ενώ σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το ΚΕΑΟ έχει αποστείλει συνολικά 64.267 πρώτες ειδοποιήσεις - προσκλήσεις για τακτοποίηση οφειλών εκ των οποίων 6.024 αφορούν οφειλέτες του ΟΑΕΕ. Επίσης, έχουν 93.406 ατομικές ειδοποιήσεις, που είναι το δεύτερο στάδιο ενημέρωσης, εκ των οποίων 5.941 σε ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ.
Το Ταμείο είναι… μείον καθώς ο ΟΑΕΕ έχει ήδη απορροφήσει το 80% των ετήσιων πιστώσεων και κινδυνεύει με στάση πληρωμών.
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ο ΟΑΕΕ έχει 776.906 άμεσα ασφαλισμένους.
Από αυτούς, 659.000 χρωστάνε 9,1 δισ. ευρώ. Σε ρύθμιση, ωστόσο, έχουν υπαχθεί οφειλές μόλις 554 εκατ. ευρώ (167 εκατ. ευρώ στην πάγια ρύθμιση και 330 εκατ. ευρώ στην αποκαλούμενη ρύθμιση νέας αρχής). Στο ΚΕΑΟ έχουν μεταφερθεί οφειλές μόλις 250 εκατ. ευρώ, που αντιστοιχούν σε 6.389 οφειλέτες.
Βάσει της διαδικασίας, στον οφειλέτη που εντάσσεται στο ΚΕΑΟ αποστέλλεται η «Πρόσκληση για τακτοποίηση οφειλών». Σε αυτόν που δεν ανταποκρίνεται (με εξόφληση ή διακανονισμό) αποστέλλεται η «Ατομική ειδοποίηση ληξιπρόθεσμων οφειλών» με την οποία ενημερώνεται ότι εάν δεν ανταποκριθεί σε 20 ημέρες, θα ξεκινήσει η διαδικασία της αναγκαστικής είσπραξης. Οι οφειλέτες του ΙΚΑ, κατά κύριο λόγο, ενημερώνονται ηλεκτρονικά, καθώς το ΙΚΑ γνωρίζει την ηλεκτρονική διεύθυνση των εργοδοτών που καταβάλλουν Αναλυτικές Περιοδικές Δηλώσεις (ΑΠΔ). Στους υπόλοιπους οφειλέτες η αποστολή γίνεται μέσω ταχυδρομείου με συστημένη επιστολή. Να σημειωθεί ότι στο ΚΕΑΟ έχουν μεταφερθεί οφειλές άνω των 5.000 ευρώ.

Έσκασε το λάστιχο νταλίκας και σκόρπισε ....χασίς στο οδόστρωμα

Νταλίκα με αλβανικές πινακίδες που είχε τεθεί σε παρακολούθηση από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων έκρυβε στους τροχούς περίπου 20 κιλά χασίς. 
Οι αστυνομικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν αργά χθες το βράδυ, στην παλιά εθνική οδό Ιωαννίνων- Τρικάλων στο ύψος του Δρίσκου, είδαν να σκάει ένας τροχός και να σκορπίζεται στο οδόστρωμα το χασίς. Αμέσως σταμάτησαν το όχημα και εντόπισαν επιμελώς κρυμμένα σε τέσσερις τροχούς, 19 κιλά και 665 γραμμάρια χασίς.

Ο 53χρονος Αλβανός οδηγός συνελήφθη και κατασχέθηκε το όχημα.

Ένα νέο επάγγελμα: Σύζυγοι προς ενοικίαση!

Ένας άνεργος υδραυλικός, 44 ετών, πριν δύο μήνες είχε την φαεινή ιδέα να δοκιμάσει την τύχη του σε ένα νέο για την χώρα μας επάγγελμα και όπως λέει ο ίδιος, για αρχή, πηγαίνει αρκετά καλά. 

Ο Λευτέρης Λοτσίστερο, που ζει στην Αθήνα, παντρεμένος και πατέρας μιας κόρης, δηλώνει στο protothema.gr ότι η ανεργία τον ώθησε να ασχοληθεί με ένα νέο επάγγελμα που το ονόμασε «ενοικίαση συζύγων»!

Ο κύριος Λοτσίστερο, μας εξηγεί ότι το ασυνήθιστο επάγγελμα άρχισε το 2007 από την Ιταλία και συγκεκριμένα από το Μιλάνο, όταν ένας άνεργος άντρας σκέφθηκε κάνοντας αυτό το επάγγελμα να λύσει το οικονομικό του πρόβλημα. Τώρα, όπως μας εξηγεί ο Έλληνας «σύζυγος προς ενοικίαση», ο οποίος διαθέτει και σελίδα στο Facebook, το επάγγελμα έχει εξαπλωθεί σε πολλές χώρες στον κόσμο, όπως Καναδά, Αυστραλία και Κίνα και αποτελεί ήδη ένα διεθνές δίκτυο.


Τι κάνει όμως ένας σύζυγος προς ενοικίαση; 
Ποιες γυναίκες κατεξοχήν τον επιλέγουν και μπορούν αυτές οι γυναίκες, τουλάχιστον στη χώρα μας, να επιλέξουν μέσα από διαφορετικούς άντρες, εκείνον που πλησιάζει στις δικές τους προτιμήσεις;

Ο κ. Λευτέρης μας εξηγεί ότι στην Ελλάδα, οι «σύζυγοι προς ενοικίαση» προς το παρόν είναι λίγοι. Ο ίδιος εξυπηρετεί τα βόρεια προάστια και το κέντρο της Αθήνας, ενώ δύο συνεργάτες του εργάζονται σε Καλλιθέα και Περιστέρι. Ένας «σύζυγος» υπάρχει στην Θεσσαλονίκη και ενδιαφέρον για να ενταχθούν στο δίκτυο έχουν δείξει άντρες από Πάτρα, Κρήτη και Κεφαλονιά.

Ο ίδιος μας ξεκαθαρίζει ότι «οι σύζυγοι προς ενοικίαση» δεν κάνουν τίποτα «πονηρό», ούτε διανυκτερεύουν με τις γυναίκες για τις οποίες εργάζονται. Συνήθως τους επιλέγουν κυρίες από 35 μέχρι 70 ετών, διαζευγμένες ή χήρες, οι οποίες χρειάζονται έναν άντρα για τις «αντρικές» δουλειές του σπιτιού. 
Ο κ. Λευτέρης μας λέει ότι του ζητούν να επισκευάσει πράγματα που έχουν χαλάσει μέσα στο σπίτι ή να κατεβάσει τα χαλιά από το πατάρι!

Σε μια περίπτωση όμως μια μητέρα τον επέλεξε για να παραστεί σε σχολική γιορτή δίπλα σε αυτή και το παιδί της, επειδή δεν υπήρχε πατέρας στην οικογένεια! Μια άλλη συγκινητική περίπτωση είναι η ιστορία μιας γυναίκας που έχασε το μονάκριβο παιδί της και η ίδια πάσχει από ανίατη ασθένεια.

Όπως μας εξηγεί ο κ. Λευτέρης όταν την επισκέφθηκε στο σπίτι για να κάνει κάποιες δουλειές που εκείνη δεν είχε την δυνατότητα και τις δυνάμεις να τις εκτελέσει, τον παρακάλεσε να μείνει μερικές ώρες παραπάνω, απλά για να έχει μαζί του μια ανθρώπινη συζήτηση... Ο ίδιος τονίζει ότι έμεινε με την γυναίκα περίπου τρεις ώρες συζητώντας και δεν δέχθηκε να πάρει τα επιπλέον χρήματα που εκείνη του προσέφερε.

Ο «σύζυγος προς ενοικίαση» διευκρινίζει ότι ακόμα δεν του έχει ζητηθεί να συνοδεύσει κάποια γυναίκα σε βραδινή έξοδο, αλλά, αν του ζητηθεί, θα το κάνει μετά χαράς.

Επίσης μας αναφέρει ότι υπάρχουν και ζευγάρια που ζητούν την βοήθεια των συζύγων προς ενοικίαση για να κάνουν τις «χοντρές» δουλειές μέσα στο σπίτι, επειδή ο σύζυγος είναι πολυάσχολος και δεν έχει χρόνο!

Οι γυναίκες που θέλουν να επιλέξουν ένα σύζυγο προς ενοικίαση και να μάθουν το κόστος αυτής της υπηρεσίας μπορούν να απευθύνονται στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook. 


Πάντως, σε ερώτησή μας για το αν η γυναίκα του ζηλεύει που ο ίδιος «έχει και άλλες γυναίκες» κατά καιρούς ως «σύζυγος προς ενοικίαση», ο κ. Λευτέρης απάντησε με άνεση ότι η γυναίκα του δεν ζηλεύει, επειδή γνωρίζει ότι αυτό που κάνει ο άντρας της είναι απλά ένα επάγγελμα!

protothema.gr

Πάτρα: «Πόλεμος» στην ΕΛ.ΑΣ. μετά το «φάγωμα» ανώτατων αξιωματικών – Πατρινός επιχειρηματίας αποφάσισε για τις μεταθέσεις και τοποθετήσεις;

ΠΥΡ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ

Τοπίο στην ομίχλη θυμίζει τα τελευταία εικοσιτετράωρα το σκηνικό στο εσωτερικό της αστυνομίας στην  Πάτρα, καθώς η ανακοίνωση των κρίσεων και των τοποθετήσεων αποτέλεσε κεραυνό  εν αιθρία   στο χώρο της τοπικής ηγεσίας.
Η απόφαση για τοποθέτηση του Κ. Κυριακόπουλου στην Κορινθία και του Ν. Ιωαννίδη στην Αργολίδα, άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, καθώς μερίδα αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. στην περιοχή κάνει λόγο αφενός για ξεκάθαρη υποβάθμιση των δύο αντρών, αλλά πολύ περισσότερο θέτει ευθέως και θέμα υπόγειων διαδρομών αλλά και παρεμβάσεων εξωθεσμικών παραγόντων από την περιοχή, στις αποφάσεις του υπουργού προστασίας του πολίτη Β. Κικίλια.
Ορισμένα από τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. στη Δυτική Ελλάδα, πάνε το θέμα των κρίσεων και τοποθετήσεων  και τις αποφάσεις που λήφθηκαν για την περιοχή, ακόμα πιο περά, καθώς δεν διστάζουν να μιλήσουν για ωμή παρέμβαση πατρινού ιδιώτη  (διατηρεί επιχείρηση σε πεζόδρομο της Πάτρας) που έχει εξ «αγχιστείας» συγγένεια με τον υπουργό προστασίας του πολίτη και ο οποίος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο «φάγωμα» Κυριακόπουλου και Ιωαννίδη αλλά και την τοποθέτηση συγκεκριμένων προσώπων σε άλλες θέσεις.
Αξιωματικοί και συνδικαλιστές της αστυνομίας στην Αχαΐα, δεν διστάζουν να μιλήσουν με σκληρά λόγια για τα όσα παίχτηκαν  τις τελευταίες ημέρες  σε επίπεδο ηγεσίας,  με θύμα ανώτατους αξιωματικούς στην Πάτρα.
Τονίζουν μάλιστα, πως  η έδρα της επιχείρησης  του πατρινού που έχει συγγένεια με τον κ. Κικίλια, μετατράπηκε σε άτυπο πολιτικό γραφείο του υπουργού, ενώ δεν είναι λίγα εκείνα τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. στην περιοχή, τα οποία προκειμένου να αποκτήσουν την εύνοιά του, διοικούν τις υπηρεσίας τους από το κατάστημα του!!! 

πηγή

Ανθρώπινα οστά βρέθηκαν σε σπηλιά στην Ρόδο, κοντά στην παραλία του Άντονι Κουήν

Κρανίο και οστά από ανθρώπινο σώμα εντοπίστηκαν σε σπηλιά που βρίσκεται στην περιοχή κοντά στην παραλία του Άντονι Κουίν, σε σημείο που είναι ιδιαίτερα δυσπρόσιτο.

Το μακάβριο εύρημα, που πιθανολογείται ότι βρίσκεται στο δυσπρόσιτο αυτό σημείο για πολλές δεκαετίες, εντοπίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες της ΡΟΔΙΑΚΗΣ στο πλαίσιο εργασιών που βρίσκονται σε εξέλιξη για ελεγχόμενη ανατίναξη και ρίψη βράχων που υπάρχουν στο βουνό, έτσι ώστε να μειωθεί στο ελάχιστο ο κίνδυνος κατολισθήσεων.

Για το γεγονός έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες αρχές που αναμένεται να ξεκινήσουν σχετική έρευνα.

rodiaki.gr

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΑΝΗΣ - Διαβάστε την επιστολή του αδελφού του Σγουρού στον Παπαδημούλη

Με ανάρτηση του στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook ο Γιάννης Σγουρός , αδελφός του δολοφονημένου Κωνσταντίνου Σγουρού, απαντά στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη σχετικά με όσα υποστήριξε για να δικαιολογήσει την ανάρτησή του στο twitter, ειδικά μετά τη δημόσια καταγγελία του Γιάννη Σγουρού ότι η οικογένεια είναι δημοκρατική με αγώνες στην αριστερά.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση του προς τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΥΡΙΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ. ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ. ΤΟΝ ΛΕΤΕ ΝΑΖΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΡΩ. ΜΟΝΟ ΓΝΩΜΩΝΑ ΒΑΖΩ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ.
ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ? ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΤΙ? ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΤΑΛΙΝ). ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΓΑΠΗΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ ΜΠΕΙΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΑΔΙΚΙΣΤΑΝ….!
MEPOΣ ΔEYTEPO – Aτομικά και κοινωνικά δικαιώματα
“Αρθρο 5: (Ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητας, προσωπική ελευθερία)
1. Kαθένας έχει δικαίωμα να αναπτύσσει ελεύθερα την προσωπικότητά του και να συμμετέχει στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της Xώρας, εφόσον δεν προσβάλλει τα δικαιώματα των άλλων και δεν παραβιάζει το Σύνταγμα ή τα χρηστά ήθη.
2. Όλοι όσοι βρίσκονται στην Eλληνική Eπικράτεια απολαμβάνουν την απόλυτη προστασία της ζωής, της τιμής και της ελευθερίας τους, χωρίς διάκριση εθνικότητας, φυλής, γλώσσας και θρησκευτικών ή πολιτικών πεποιθήσεων.
ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Ε????
ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
MEPOΣ ΔEYTEPO – Aτομικά και κοινωνικά δικαιώματα
**’Αρθρο 5A: (Δικαίωμα στην πληροφόρηση)

1. Καθένας έχει δικαίωμα στην πληροφόρηση, όπως νόμος ορίζει. Περιορισμοί στο δικαίωμα αυτό είναι δυνατόν να επιβληθούν με νόμο μόνο εφόσον είναι απολύτως αναγκαίοι και δικαιολογούνται για λόγους εθνικής ασφάλειας, καταπολέμησης του εγκλήματος ή προστασίας δικαιωμάτων και συμφερόντων τρίτων.
2. Καθένας έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Κοινωνία της Πληροφορίας. Η διευκόλυνση της πρόσβασης στις πληροφορίες που διακινούνται ηλεκτρονικά, καθώς και της παραγωγής, ανταλλαγής και διάδοσής τους αποτελεί υποχρέωση του Κράτους, τηρουμένων πάντοτε των εγγυήσεων των άρθρων 9, 9Α και 19.
ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.
ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΑΓΑΠΗΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ ΣΑΣ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΟΣΟ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ.
ΜΑΘΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΤΟ .
1. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.
2. ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ.
3. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ Η ΟΠΟΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.
4. ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ.
5. Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΚΛΑΒΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΤΑΝ 12 ΕΤΩΝ ΕΛΛΑΣΙΤΗΣ
6. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΩΧΘΕΙ ΟΛΟΙ ΛΟΓΩ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΙΜΑΤΩΝ
7. ΕΧΟΥΜΕ ΧΥΣΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΩ ΜΕ ΔΙΑΒΑΣΜΑ.
ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΤΙ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ 6980006808. ΙΣΩΣ ΕΝΑΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΑΡΧΙΚΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΣΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΠΡΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΥΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΕΡΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΖΕΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΩ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ.
ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
ΟΙ ΣΓΟΥΡΕΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ……..!!!!!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου