27.1.15

Κον Μπεντίτ - «Σκάνδαλο » η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ !!!

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ  ΟΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ !!!

«Σκάνδαλο » χαρακτηρίζει την συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, ο Γάλλος πρώην ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πρασίνων , Ντανιέλ Κον Μπεντίτ.
Ο Κον Μπεντίτ, μιλώντας στην εφημερίδα Liberation, χαρακτηρίζει τη συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ως ένα «πραγματικό παιχνίδι με τη φωτιά».
«Ακόμα και στις πιο αντιαριστερές και ριζοσπαστικά παραδοσιακές παρορμήσεις μου, ποτέ δεν θα φανταζόμουν ότι η πρώτη συμμαχία του ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν με τον Πάνο Καμμένο, έναν ομοφοβικό, αντισημίτη και ρατσιστή» αναφέρει για τον Πάνο Καμμένο, για τον οποίο δεν ξεχνά να επισημάνει ότι «είχε πιαστεί από την εφορία να μην έχει δηλώσει ένα γιοτ του για το οποίο δεν πλήρωνε φόρους», δήλωσε ο Κον-Μπεντίτ.
Ο Γάλλος πολιτικός εκτιμά ότι ο Τσίπρας προχώρησε στην επιλογή της συνεργασίας με τους ΑΝΕΛ γιατί «προσπαθεί να ανανεώσει την παράδοση του μπαμπά Παπανδρέου».
«Πρόκειται για μια παράδοση αριστερή ακραιοεθνικιστική, αντι-ιμπεριαλιστική και αντιαμερικανική. Ηταν επίσης, κατά τη διάρκεια του πολέμου στα Βαλκάνια, η καρδιά της ορθοδοξίας όπου η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων που στήριζε τους Σέρβους ενάντια στους Βόσνιους, επειδή οι τελευταίοι ήταν μουσουλμάνοι. Αυτή η συμμαχία με τους ΑΝΕΛ, είναι ένα πραγματικό παιχνίδι με τη φωτιά» υπογραμμίζει ο Ντανιέλ Κον Μπεντίτ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου