23.1.15

Ελένη-Μάκης φτιάχνουν νέο σπίτι και μετακομίζουν σύντομα

Η Ελένη Μενεγάκη & ο Μάκης Παντζόπουλος αφήνουν πίσω τους το παρελθόν, αποφασίζοντας να στεγάσουν τη νέα οικογένειά τους σε ένα σπίτι φτιαγμένο από την αρχή.
H Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος αποφάσισαν να φτιάξουν το δικό τους καινούριο σπίτι. Η παρουσιάστρια που διανύει ήδη τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της βρίσκεται μαζί με τον σύντροφό της στην τελική ευθεία της μετακόμισης.
Μετά από 4,5 χρόνια σχέσης  οι δυο τους έχουν αρχίσει να πραγματοποιούν όλα τα σχέδιά τους. Η δικαστική διαμάχη Μενεγάκη-Λάτσιου τους οδήγησε στην απόφαση να δημιουργήσουν το δικό τους σπίτι που δε θα φέρει μνήμες του παρελθόντος και δεν θα έχει βάρη συγκρούσεων.  
Το OK και το Hello, φιλοξένησαν φωτογραφίες του ζευγαριού, το οποίο απαθανάτισαν οι παπαράτσι τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου, αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής «Ελένη». Ο Μάκης Παντζόπουλος παρέλαβε την Ελένη Μενεγάκη και κατευθύνθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, συγκεκριμένα στο γραφείο του γνωστού αρχιτέκτονα Τάσου Ζέππου στην οδό Λυκείου στο Κολωνάκι.  Ο αρχιτέκτονας τους έδειξε τα σχέδια που έφτιαξε για αυτούς, σχετικά με την ανέγερση του καινούριου σπιτιού τους.
Πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού, λέει ότι το ζευγάρι έμεινε στο γραφείο του αρχιτέκτονα περίπου δυο ώρες.

thetoc.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου