Και μέσω του διαδικτύου συνεχίζεται η εκστρατεία για τον εντοπισμό του 20χρονου Ρεθυμνιώτη φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, Βαγγέλη Γιακουμάκη, η τύχη του οποίου αγνοείται από τις 6 Φεβρουαρίου.
 Στην ιστοσελίδα, οι φίλοι του, έχουν αναρτήσει νέες φωτογραφίες, ευελπιστώντας ότι θα συνδράμουν από την πλευρά τους στον εντοπισμό του 20χρονου. Παράλληλα, έκκληση προς όποιον γνωρίζει κάτι απευθένται σε άλλη μια σελίδα στο Facebook,

Οι φίλοι του με ένα συγκινητικό μήνυμα στο οποίο αναφέρουν «Αγνοειται! Βοηθήστε... Πρεπει να τον βρουμε!» απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

Την ίδια ώρα οι Αρχές που διερευνούν την υπόθεση εξετάζουν το ενδεχόμενο – προέκυψε μετά από νέες μαρτυρίες που ελήφθησαν- ο 20χρονος να αποφάσισε να φύγει από τη σχολή, λόγω έντονης συναισθηματικής φόρτισης, λόγω χαμηλής βαθμολογίας που έλαβε σε πρόσφατες εξετάσεις. Αξιωματικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας από άλλους σπουδαστές από την Κρήτη, με τους οποίους ο 20χρονος δεν είχε τις καλύτερες σχέσεις.
Οι πληροφορίες πάντως που ήθελαν ο νεαρός Ρεθυμνιώτης να έχει επισκεφτεί την Αθήνα και συγκεκριμένα την περιοχή του Μοναστηρακίου, αλλά και άλλες περιοχές της Αττικής, δεν επιβεβαιώθηκαν από την ανάλυση των καμερών που υπάρχουν στο μετρό στο Μοναστηράκι, όπου και ειπώθηκε ότι εθεάθη ο νεαρός.

Βαρύτητα από την πλευρά της ΕΛ.ΑΣ. δίνεται στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων, όπου και ερευνώνται σπιθαμή προς σπιθαμή αρκετές περιοχές, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.
Ο Β. Γιακουμάκης, εξαφανίστηκε στις 6 του μήνα, φεύγοντας από το δωμάτιό του και αποχαιρετώντας το συγκάτοικό του, αφήνοντας όμως στο δωμάτιο όλα του τα αντικείμενα αλλά και το κινητό του τηλέφωνο. Αίνιγμα παραμένει το τι ειπώθηκε στις τελευταίες επικοινωνίες που είχε ο αγνοούμενος φοιτητής, οι οποίες ίσως ρίξουν φως στην υπόθεση.
Ο τελευταίος άνθρωπος που είδε το φοιτητή και η μαρτυρία του επιβεβαιώθηκε είναι ο ιδιοκτήτης επιχείρησης με γρήγορο φαγητό στον Κατσικά Ιωαννίνων.