20.2.15

Η ΠΡΟΔΟΤΕΣ ...Η ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ! Η Τσαπανίδου αποφάσισε να φορέσει την κουκούλα;

ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΚΑΙ Η ΚΑ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ !

ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ  ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ -ΚΑΜΜΕΝΟΥ ....ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ  ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ !!! 

 Η Τσαπανίδ-ε-ου απαγορεύει την κριτική στην υπέροχη κυβέρνησή μας, προβάλλοντας λογαριασμούς του twitter στο site της, με την διχαστική φρασεολογία του lifestyle που την τάισε.

Διαβάζουμε σήμερα στο site της με Πόπης Τσαπανίδου ipop: "Σε χρόνο dt άρχισαν να πανηγυρίζουν στο twitter για την απόφαση της Γερμανίας να απορρίψει το ελληνικό αίτημα για παράταση της δανειακής σύμβασης. 
Με το που έσκασε η είδηση, έκαναν την εμφάνισή τους σαν τα σαλιγκάρια οι αγαπούληδες της Μέρκελ και του Σόιμπλε και πόσταραν τέτοιους εμετούς".

Προφανώς και δεν είμαστε κουκουλοφόροι όπως η Τσαπανίδου για να καρφώσουμε χρήστες του twitter, όπου το site δείχνει με το δάχτυλο ότι είναι "προδότες της πατρίδος".
Είναι απίστευτη ιστορία μια ιστοσελίδα να παίζει τον ρόλο του χωροφύλακα, παραβιάζοντας κάθε έννοια ελευθερίας της έκφρασης, αφήνοντας έντονη την οσμή του ολοκληρωτισμού.

Ανησυχούμε πολύ για τη τροπή που έχει πάρει ο δημόσιος διάλογος στην χώρα μας, με τον εθνολαϊκισμό σιγά σιγά να αποκτά ρίζες. Στο πνεύμα του "διαπραγματευόμαστε με δέκα εκατομμύρια Έλληνες", αρχίζει και διεξάγεται ένα υποδόρροιο bullying από τους υποστηρικτές της κυβέρνησης, κατηγορώντας με τη στάμπα του αντεθνικού εγκλήματους τους διαφωνούντες με τους χειρισμούς της κυβέρνησης.

Και το φαιδρό ποιο είναι στην υπόθεση; Ότι η Τσαπανίδου προσέφερε μια υπηρεσία εντελώς ποταπή, παραγνωρίζοντας ότι η ελληνική κοινότητα του twitter ρέπει προς το τρολάρισμα, την υπερβολή και τον χαβαλέ, χωρίς ωστόσο να έχει κανείς το δικαίωμα να πει στους χρήστες πώς να φερθεί και τι να γράψει, ακόμα και όταν διαφωνείς, εν προκειμένω, με τα όσα λένε.

Και αναρωτιόμαστε: Εκεί στο Ipop φυλούν βάρδιες παρακολούθησης; Μήπως μπαίνουν στα προφίλ των χρηστών που τους ακολουθούν στο twitter και

ψαχουλεύουν τα tweets τους, κρατώντας τα για να πουλήσουν εκδούλευση στη νεόκοπη εξουσία; Σαν δεν ντρεπόμαστε και επειδή τέτοια φαινόμενα σε μια ανοιχτή κοινωνία πρέπει να αποδοκιμάζονται, γιατί να μην ξεκινήσουν πρωτοβουλίες μποικοτάζ της ιστοσελίδας, ακόμα και καταγγελίας της στο ίδιο το twitter;

Αλλά βέβαια δεν μας προκαλεί και τόσο εντύπωση αυτό το ατόπημα Τσαπανίδου.
Ποιος θα ξεχάσει το μνημείο δημοσιογραφικής αχρειότητας και λαϊκισμού, την περίφημη συνέντευξη Παπακωνσταντίνου τον Απρίλιο του 2012, όπου η Τσαπανίδου σε ένα ρεσιτάλ ψεκασμένου λαϊκισμού έφτασε να ρωτήσει τον τότε Υπουργό Περιβάλλοντος αν ο Γιώργος Παπανδρέου αγαπάει την Ελλάδα;

Επειδή καθ' ομολογία Αλέξη Τσίπρα, εκείνος και η κυβέρνησή του απολαμβάνουν δημοφιλίας 80%, σοβιετικού τύπου μάλιστα όπως λέει και ο ίδιος, ο κίνδυνος του ολοκληρωτισμού και της καθεστωτικής νοοτροπίας είναι πολύ εμφανής πλέον, καλλιεργώντας έναν διχασμό που για ακόμα μια φορά μπορεί να αφήσει ανεξίτηλα σημάδια στην πατρίδα μας.

Μήπως τελικά δεν αποκαταστάθηκε η δημοκρατία στην Ελλάδα, αλλά η συριζανελοκρατία..??


πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου