1.2.15

«Μάγος» με συνέταιρο… κομμώτρια! ΖΗΤΟΥΣΕ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕΞ ΓΙΑ ΝΑ «ΛΥΣΕΙ» ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ!

Ο «μάγος» είχε φίλη γνωστή κομμώτρια της Πάτρας, και έτσι εύκολα έπειθε τις πελάτισσές του για τα όσα μπορούσε να «προβλέψει», αφού η κομμώτρια και οι συνεργάτες της γνώριζαν πολλά... από την προσωπική τους ζωή!
Μέχρι που η δράση του «μάγου» έγινε αντιληπτή από τον σύζυγο πελάτισσας του κομμωτηρίου ο οποίος όχι μόνο τον κατήγγειλε στην αστυνομία αλλά τον... «τουλούμιασε» στο ξύλο!
Θύμα του μάγου (εκτός των άλλων) και γυναίκα - μέλος γνωστής οικογένειας της Πάτρας που έπεσε στα χέρια του επιτήδειου ψευτομάγου!
Η ίδια η κομμώτρια της είχε παρουσιάσει τον «Κώστα» (αυτό είναι το μικρό του όνομα) ως πανίσχυρο μέντιουμ και "σωτήρα" της και όπως και άλλες πελάτισσες έτσι και εκείνη «τσίμπησε»!
Ο «μάγος» είχε μάθε από την κομμώτρια τι την απασχολούσε, την μετέφερε σε ένα ύψωμα κοντά στην Πάτρα και εκεί υποτίθεται πως έγινε η .... Τελετή εξαγνισμού!
Της είπε δεν πως ο «δαίμονας» στον οποίον απευθύνεται, για να πεισθεί και να «συναινέσει» στο λύσιμο των μαγικών θα πρέπει η γυναίκα να κάνει έρωτα με τον «αντιπρόσωπό» του στη Γη, τον Κώστα τον μάγο δηλαδή! Εκτός των άλλων της ζητούσε και χρήματα γιατί όπως υποστήριζε τα υλικά για τον εξαγνισμό είναι... πανάκριβα!
Η γυναίκα αντέδρασε, όμως ο μάγος είχε και... άσο στο μανίκι!
Της είπε (με σοβαρότητα) πως «βλέπει» πως ένα μέλος της οικογένειας θα πέθαινε... μέχρι τα Χριστούγεννα! Η γυναίκα τρομοκρατήθηκε! Ο Κώστας επέμενε. Πρέπει να κάνουμε έρωτα και θα μου δώσεις και 25.000 ευρώ, της είπε.
Ο χαμός έγινε όταν το έμαθε ο σύζυγος ο οποίος κατήγγειλε τον "Κώστα" στην αστυνομία. Αλλά πριν προβεί στην καταγγελία... τον ξυλοφόρτωσε!
Εκτοτε ο μάγος... αγνοείται, ενώ τους προσεχείς μήνες θα λογοδοτήσει στο Δικαστήριο!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου