12.2.15

ΔΩΡΕΑΝ Παρακολούθηση Εκδήλωσης για την ΚυβερνοΑσφάλεια με τον διεθνούς κύρους ομιλητή RAMSES GALLEGO

Ο Ramses Gallego, Αντιπρόεδρος του ISACA, στρατηγικός συνεργάτης της Dell και διακεκριμένος με το Βραβείο ομιλητή ISACAs 2013 John Kuyers Award, μιλά στις 17 Φεβρουαρίου για τις απειλές στον κυβερνοχώρο και το πλαίσιο μιας στρατηγικής αντιμετώπισης-θωράκισης-εκπαίδευσης των επιχειρήσεων που προτείνει ο ISACA International (Information Security And Control Association-USA).

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται προεγγραφή με ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής.  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 17 Φεβρουαρίου 2015, 19.00 στο Συνεδριακό Κέντρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης. 
Η εκδήλωση διοργανώνεται από το ISACA Athens Chapter και το Πρόγραμμα Πληροφορικής του Hellenic American College.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου, οRamsésGallego, Διεθνής Αντιπρόεδρος του ISACA,θα μιλήσει για τηνΑσφάλεια στον Κυβερνοχώρο

"When security turned to Cyber Security. The ISACA vision"


ΤοΙνστιτούτοΕλέγχουΣυστημάτωνΠληροφορικής (ISACAAthensChapter) σεσυνεργασίαμετοΤμήμαΠληροφορικήςτουHellenicAmericanCollegeδιοργανώνουνεκδήλωσημεκύριοομιλητήτονκ.RamsésGallego, CISM, CGEIT, CCSK, CISSP, SCPM, 6 SigmaBlackBelt, ΔιεθνήΑντιπρόεδροτουISACA, ΑναλυτήΣτρατηγικήςστηνDellSoftware (Ισπανία).

O κοςGallego θα μιλήσει για την ασφάλεια στον Κυβερνοχώρο, τις διαστάσεις που έχουν πάρει σήμερα οι κυβερνοαπειλέςγια τις επιχειρήσεις, τους καταναλωτές, την πολιτεία αλλά και την κοινωνία εν γένει. Θα παρουσιάσει επίσης την προτεινόμενη στρατηγική προσέγγιση του ISACA, συμπεριλαμβανομένου του νέου προγράμματος CybersecurityNexus, αναφορικά με την εκπαίδευση και υποστήριξη των επαγγελματιών του κλάδου της Ασφάλειας του Κυβερνοχώρου με στόχο την αντιμετώπιση των κυβερνοαπειλών.

Ο RamsesGallego, είναι Αντιπρόεδρος του InformationSecurityAndControlAssociation (ISACA), στρατηγικός συνεργάτης της Dell και διακεκριμένος με το Βραβείο ομιλητή ISACAs 2013 JohnKuyersAward.  Έχει συμμετάσχει ως ομιλητής και διοργανωτής σε μεγάλα παγκόσμια συνέδρια με θέμα την Ασφάλεια Πληροφοριών και την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση, είναι μέλος σε διάφορες επιτροπές διαμόρφωσης προτύπων και επαγγελματικών πιστοποιήσεων σε σχέση με την Ασφάλεια Πληροφοριών του ISACA.

Τόπος και Χρόνος Διεξαγωγής:
Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015, 19:00,
Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, Μασσαλίας 22, Αθήνα.
Η γλώσσα της εκδήλωσηςθα είναι η Αγγλική. 

Πως μπορώ να συμμετάσχω;
Δηλώστε συμμετοχή εγκαίρως καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Καθώς η προ-εγγραφή είναι υποχρεωτική, καλείστε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2103680950, και στο www.isaca.gr.

Ο ISACA είναι διεθνής οργανισμός με ηγετική θέση σε θέματα ελέγχου ασφάλειας και διακυβέρνησης πληροφοριακών συστημάτων (audit, security and IT Governance) και συνεργάζεται με το HellenicAmericanCollegeστα πλαίσια του ΜεταπτυχιακούΠρογράμματος στην Πληροφορική (MSIT).

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου