2.3.15

ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ !!! Δύο χρόνια κάθεσαι, ένα δουλεύεις και παίρνεις το μπόνους....

 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ...Η ΤΡΟΙΚΑ !!!

Χαράς ευαγγέλια για τους απανταχού τεμπέληδες. 

Στο εξής όχι μόνο δεν θα απολύονται όχι μόνο δεν θα έχουν μείωση αποδοχών, αλλά θα παίρνουν και επίδομα. Η αρχή θα γίνει από η ΔΕΗ, όπου η νέα συλλογική σύμβαση καθιερώνει το λεγόμενο επίδομα παραμονής, στασιμότητας θα ήταν η πιο σωστή λέξη.

Το επίδομα αυτό θα το παίρνουν οι υπάλληλοι που έχουν κριθεί στάσιμοι λόγω ανεπάρκειας, εξ αιτίας των προσόντων τους ή της χαμηλής απόδοσης τους για δύο συνεχόμενες χρονιές, αλλά έχουν περάσει επιτυχώς την τρίτη αξιολόγηση. Δηλαδή δύο χρόνια κάθεσαι, ένα δουλεύεις και παίρνεις το μπόνους.

Πέρα από το επίδομα παραμονής, θεσπίζεται και επίδομα ευδόκιμης παραμονής που θα δοθεί σε εργαζόμενους που έχουν φτάσει στο ανώτατο μισθολογικό κλιμάκιο, αλλά δεν μπορούν να βγουν στη σύνταξη επειδή αυξήθηκαν τα όρια συνταξιοδότησης.

Και όλα αυτά ανεξάρτητα από το επίδομα σίτισης που αφορά παροχή σε είδος ή ένα τροφείο στο χώρο εργασίας που θα φτάνει μέχρι και 6 ευρώ τη μέρα. 

Το κόστος του φτάνει τα 20 εκατ. ευρώ ετησίως.

Η νέα συλλογική σύμβαση για την οποία σας έχω ενημερώσει και πριν από λίγες μέρες, ξαναφέρνει στο προσκήνιο την περιβόητη ΓΕΝΟΠ -ΔΕΗ, τη συνδικαλιστική παράταξη που τά’ παιρνε κανονικά από τον εργοδότη της και εννοούμε κάπου 30 εκατ. μέσα σε 10 χρόνια, προφανώς για να μπορεί να κατεβάζει πιο εύκολα τους διακόπτες.

Τα εκατομμύρια έχουν χαθεί, την ώρα που εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι ζούν στο σκοτάδι, επειδή δεν μπορούν να πληρώσουν το λογαριασμό τους.

Κατά τα άλλα έρχονται νέα επιδόματα...

πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου