3.3.15

ΚΑΤΑΝΤΟΥΝ ΓΡΑΦΙΚΟΙ !!!Τώρα διαψεύδουν πως διασκέφθηκαν με την Τρόικα

Τα όρια του γραφικού πλέον αγγίζει η επικοινωνιακή διαχείριση των συνεχόμενων πολιτικών κυβιστήσεων από την πλευρά της Κυβέρνησης.
Αφού ενώ “ο κόσμος το χε τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι”, ενώ Ελληνικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης είχαν αναμεταδώσει την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ είδηση πως οι Βαρουφάκης – Χουλιαράκης έκανε τηλεδιάσκεψη με την Τρόικα, με 4 ώρες καθυστέρηση-προφανώς με υπόδειξη του Μαξίμου – αυτή η πληροφορία διαψεύστηκε!
 Βαρουφάκης: Δεν είχα σήμερα συνάντηση με τους θεσμούς
«Ο Υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης διαψεύδει κατηγορηματικά ότι είχε σήμερα οποιαδήποτε επικοινωνία με εκπροσώπους των θεσμών» επισημαίνεται σε δελτίο τύπου που εκδόθηκε από το υπουργείο Οικονομικών.
Η αλήθεια βεβαίως είναι άλλη αφού  κυβερνηση και Τρόικα  βρίσκονται πλέον σε «ανοικτή γραμμή», καθώς μέσα στην ημέρα συνεχίζονται οι επιτελείς του υπουργείου Οικονομικών βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τους δανειστές.
Το απόγευμα θα υπάρξει μάλιστα και νέα επικοινωνία του συνεργάτη του κ.Βαρουφάκη και προέδρου του Σώματος Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων (ΣΟΕ) κ. Γιώργου Χουλιαράκη και των εκπροσώπων του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ρίσι Γκογιάλ, της Κομισιόν Ντέκλαν Κοστέλο και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Κλάους Μαζούχ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου