21.3.15

Καμ-Μεν-Ουν: «Ο λαός είναι στρατός»..

Ο Καμμένος μέχρι τώρα είχε πλάι του την παραφροσύνη. Από τη στιγμή όμως που ανέλαβε ΥΠΕΘΑ έχει στο πλάι του και την αμετροέπεια δημιουργώντας ένα εκρηκτικό μείγμα που μόνο μπελάδες μπορεί να φέρει, κάτι που φάνηκε και από τις χθεσινές δηλώσεις του Ιρλανδού πρωθυπουργού Έντα Κένι, ο οποίος χαρακτήρισε ως "απαράδεκτη" την αναφορά Καμμένου για διοχέτευση της Ευρώπης με τζιχαντιστές, στην περίπτωση που οι Ευρωπαίοι δεν του κάνουν τα χατίρια.
Η αμετροέπεια Καμμένου είναι προκλητική για ακόμα έναν λόγο: 

Επειδή νομίζει ότι με 13 βουλευτές και μόλις 4,7 τοις εκατό στις πρόσφατες εκλογές έχει το δικαίωμα να συμπεριφέρεται ως "νταής" έναντι όλων, με την ανοχή βεβαίως του Τσίπρα. Και η φράση "ο λαός είναι στρατός" μόνο σε καθεστώς της Βορείου Κορέας μπορεί να παραπέμπει, είτε με τη μορφή ένος στρατοκρατικού καθεστώτος, είτε με την έμμεση παραδοχή ότι οι υποστηρικτές της κυβέρνησης μπορεί να αποτελέσουν κάποιου είδους "πολιτοφυλακή" για τους αντιφρονούντες, όπως πήγε να γίνει με τα κυβερνητικά συλλαλητήρια και τις "ανάσες αξιοπρέπειας" του προηγούμενου μήνα.

Ας τον μαζέψει κάποιος εκεί στην κυβέρνηση και στη τελική αν θέλει να κάνει τον πολέμαρχο, ας παίζει με τα στρατιωτάκια του παιδιού που λάνσαρε στο προεκλογικό του σποτ και όχι με την εθνική άμυνα και ασφάλεια της χώρας.

Γιατί αυτός είναι ικανός έτσι που το πάει, να μας επιφυλάξει κάποιου είδους "εθνοπατριωτικού" χάπενινγκ και την 21η Απριλίου..

πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου