3.3.15

Πώς χώρισαν την περιουσία τους Παπαρίζου-Μαυρίδης -Η μοιρασιά που στενοχώρησε την τραγουδίστρια

Μετά από αρκετά χρόνια και πολλές διαφωνίες, Ελενα Παπαρίζου και Τόνι Μαυρίδης κατάφεραν να φθάσουν σε συμβιβασμό για το πώς θα χωρίσουν την περιουσία τους.

Το πρώην ζευγάρι, παρ' ότι δεν είχε παντρευτεί ποτέ, είχε αποκτήσει μαζί πολλά περιουσιακά στοιχεία. 
Οπως σημειώνει το περιοδικό Ciao, το σημαντικότερα από αυτά ήταν το σπίτι τους στη Βούλα και το στούντιο ηχογράφησης που είχαν δημιουργήσει μαζί και είχε κοστίσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ τόσο για να φτιαχτεί όσο και για να εξοπλιστεί.
Μετά από πολλά χρόνια διαμάχης, το ζευγάρι τελικά κατέληξε σε έναν συμβιβασμό που, όπως λένε οι άνθρωποι που είναι κοντά στην τραγουδίστρια, δεν άφησε απόλυτα ευχαριστημένη την Έλενα Παπαρίζου. Ωστόσο, η τραγουδίστρια δέχτηκε τον συμβιβασμό καθώς θέλει πλέον να απαλλαγεί από οτιδήποτε της θυμίζει το παρελθόν της. Έτσι, το στούντιο έμεινε στην Έλενα Παπαρίζου, αφού όμως ο Τόνι Μαυρίδης έφυγε παίρνοντας από μέσα όλα τα μηχανήματα, εκτός από λίγα που είχαν αγοραστεί με τιμολόγια στο όνομα της τραγουδίστριας.
Οσο για το σπίτι στη Βούλα, αυτό έχει εδώ και καιρό διατεθεί προς πώληση, με σκοπό το πρώην ζευγάρι να μοιραστεί τα χρήματα που θα εισπραχθούν.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου