12.3.15

ΤΡΙΠΟΛΗ - Συνελήφθησαν γιατρός και φαρμακοποιός για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών


Συνελήφθησαν γιατρός και φαρμακοποιός για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών

Συνελήφθησαν στην Τρίπολη, από αστυνομικούς της Ασφάλειας, ένας 50χρονος γιατρός κι ένας 64χρονος φαρμακοποιός για τα κατά περίπτωση αδικήματα της πλαστογραφίας και της παράβασης του νόμου για τα ναρκωτικά.
Ειδικότερα προχθές το βράδυ, ο 50χρονος γιατρός- που έχει συλληφθεί άλλες δύο φορές για ανάλογα περιστατικά στην Αττική και σε νησί των Κυκλάδων- συνελήφθη από αστυνομικούς να κατέχει οκτώ ναρκωτικά χάπια, καθώς και δύο ιατρικές συνταγές, από τις οποίες, όπως προέκυψε, η μία ήταν πλαστογραφημένη από τον ίδιο και κατασχέθηκαν.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που ακολούθησε, εξακριβώθηκε ότι o 50χρονος προμηθεύτηκε τα χάπια προχθές το βράδυ από τον 64χρονο φαρμακοποιό της Τρίπολης, ο οποίος του τα προμήθευσε χωρίς να ακολουθήσει την απαιτούμενη από τον νόμο προσήκουσα διαδικασία.
Στη συνέχεια, στις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο σπίτι του ιατρού, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν επτά σφραγίδες διαφόρων τύπων, δεκαεπτά συνταγολόγια, πλήθος ιατρικών γνωματεύσεων και πλαστογραφημένων συνταγών, δύο σύριγγες και διάφορα έγγραφα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν νωρίτερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ο οποίος τους παρέπεμψε στον ανακριτή Τρίπολης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου