27.3.15

Σοκ στη Χαλκίδα: Βουτιά θανάτου για γνωστό πολιτικό μηχανικό από την Υψηλή Γέφυρα


Σοκ στη Χαλκίδα: Βουτιά θανάτου για γνωστό πολιτικό μηχανικό από την Υψηλή Γέφυρα

Σοκ έχει προκαλέσει στη Χαλκίδα η αυτοκτονία γνωστού πολιτικού μηχανικού της πόλης, ο οποίος πήδηξε από την Υψηλή Γέφυρα. Τον άτυχο άνδρα βρήκε στις 7.20 το πρωί στον χωμάτινο δρόμο κάτω από τη γέφυρα ένας πρώην διαιτητής που έκανε τζόκινγκ και ειδηποίησε την αστυνομία.
Το τραγικό περιστατικό εικάζεται σύμφωνα με τις αρχές ότι συνέβη σήμερα τα ξημερώματα

Ο άτυχος άντρας, χωρίς να γίνει αντιληπτός από τους διερχόμενους οδηγούς, αφού στάθμευσε το όχημά του, ένα Ι.Χ φορτηγάκι, στη δεξιά πλευρά του δρόμου, μετά τη Γέφυρα στο δρόμο προς την Αθήνα, προχώρησε 50 μέτρα και «βούτηξε» στο κενό.

Ο 49χρονος δεν είχε αφήσει σημείωμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, εικάζεται ότι το κίνητρο της αυτοκτονίας ήταν οικονομικό. Το τελευταίο διάστημα ο 49χρονος -πατέρας δύο ανήλικων παιδιών- δεν είχε δουλειά με αποτέλεσμα να κλειστεί στον εαυτό του.

Συντετριμμένη η σύζυγός του, η οποία εργάζεται σε Τράπεζα στη Χαλκίδα, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο σύζυγός της θα προέβαινε σε μία τέτοια κίνηση. Η τραγική είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στον 16χρονο γιο του και την 13χρονη κόρη του, που δεν πίστευαν ότι ο αγαπημένος τους πατέρας δεν είναι πια κοντά τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία που ερευνά τα κίνητρα της αυτοκτονίας η εγκληματική ενέργεια έχει αποκλειστεί.

Η ώρα θανάτου θα διαπιστωθεί με τη νεκροψία-νεκροτομή.

 eviakosmos

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου