4.3.15

Τελικά είναι όπως οι άλλοι....

Θυμάστε που ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας κάλεσε από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής τους βουλευτές του να παραδώσουν τα βουλευτικά τους αυτοκίνητα λέγοντάς τους χαρακτηριστικά «εμείς δεν είμαστε σαν τους άλλους»; 
Σας πληροφορώ ότι οι περισσότεροι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (μαζί με άλλους της ΝΔ και του ΠαΣοΚ) φέρνουν σοβαρότατες αντιρρήσεις για να παραδώσουν τα βουλευτικά τους αυτοκίνητα. Ανάμεσά τους και ο Κ. Λαπαβίτσας, ο οποίος θεωρεί ότι είναι αδιανόητο ένας βουλευτής επαρχίας (όπως είναι) να μην έχει βουλευτικό αυτοκίνητο. 
Αμ το άλλο; 
Που οι περισσότεροι βουλευτές αρνούνται να απελευθερώσουν τον έναν από τους δύο αστυνομικούς που δικαιούνται φέρνοντας σε απόγνωση τον αρμόδιο υπουργό Ι. Πανούση; Τώρα βρήκαν νέα δικαιολογία: αν παραδώσουν τον έναν, ο άλλος που θα μείνει θα εκτελεί 24ωρη βάρδια, πράγμα ανθρωπίνως αδύνατον, όπως λένε. Και άρχισαν τα διαβήματα προς τον κ. Πανούση. Και ξέρετε τι τους απαντά ο υπουργός; «Μην απευθύνεστε σε μένα, απευθυνθείτε στον Πρωθυπουργό, δική του είναι η απόφαση και για τα αυτοκίνητα και για τους αστυνομικούς».
Πού πήγαν οι αστυνομικοί;
Απάντηση στο εύλογο ερώτημα πού βρίσκονται σήμερα οι αστυνομικοί που αποδεσμεύτηκαν από τη φρουρά πολιτικών προσώπων (όσοι τέλος πάντως έχουν αποδεσμευθεί) έδωσε με ανακοίνωσή της η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής. Οι μισοί εξ αυτών μετατέθηκαν σε υπηρεσίες της... αρεσκείας τους και όχι σε αστυνομικά τμήματα ή τμήματα ασφαλείας. Οι άλλοι μισοί μετατέθηκαν σε διάφορες διευθύνσεις του Νομού Αττικής και κατόπιν αποσπάστηκαν εκ νέου για την προστασία... πολιτικών προσώπων!

ΒΗΜΑτοδότης

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου