2.3.15

ΜΕΣΣΗΝΙΑ - Που κρύφτηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ;

ΕΚΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ...ΣΑΜΑΡΑ ; 
ΤΑΦΟΠΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ !!!
ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ  ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ  !!!
ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ  -ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ -ΧΕΡΙ ΣΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΠΕΚΕΠΕ  - ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ   και ΠΥΡΓΟΣ- ΤΣΑΚΩΝΑ ΤΑ ΦΛΕΓΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ


Με μία σειρά από ζητήματα της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου γενικότερα να λαμβάνουν ανησυχητικές διαστάσεις, εκκωφαντική είναι η έως τώρα παρουσία - παρέμβαση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Το θέμα του στρατοπέδου της Καλαμάτας έχει ανοίξει για τα καλά,
αυτό του ΤΕΙ Πελοποννήσου με την σχεδιαζόμενη αναδιάρθρωση, και ,το… μόνιμο ζήτημα με την οικονομική αποδυνάμωση των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης, έρχεται να συμπληρώσει εκείνο με το διεθνώς καθιερωμένο φεστιβάλ χορού της Καλαμάτας. Το Διεθνές Φεστιβάλ βρίσκεται στον... αέρα και οι "σωτήρες" επιλέγουν την μέθοδο της σιωπής.
Χαρακτηριστικές άλλωστε των εξελίξεων οι τελευταίες αναφορές του Δημάρχου Καλαμάτας σε συνέχεια συναντήσεων που δείχνουν ένα μέλλον με τεράστιο ερωτηματικό για τον θεσμό.
Σε αυτό προστίθεται η αγωνία των ανθρώπων που υπηρετούν στην αυτοδιοίκηση με τους ΟΤΑ να βρίσκονται στο... στόχαστρο για τα πλεονάσματά τους και την ίδια στιγμή εκτός... ραντάρ για τα τεράστια κενά σε προσωπικό.
Πλέον οι... ελπίδες στρέφονται στο έκτακτο, όπως τόνισε σε παρέμβασή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ο αρμόδιος επί του ζητήματος δ/σ Καλαμάτας και πρόεδρος της Φάρις Θ. Ηλιόπουλος.
Προβληματισμό και σοβαρές υποψίες κινούν όμως και οι εξελίξεις στα ζητήματα υποδομών.
Όταν σχεδόν όλα τα θέματα πλην περιπτώσεων έχουν παγώσει, φόβοι για αναβολή διαρκείας ή αλλαγές σε φυσικό αντικείμενο έρχονται να σκεπάσουν τον ουρανό πάνω από το τμήμα της Ολυμπίας οδού στο υπό δημοπράτηση "Πάτρα - Πύργος".
Σ' αυτό άλλωστε αναφέρθηκε και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας Κώστας Νικολούτσος σε παρέμβασή του στο δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης BEST.
Φυσικά κορυφαίο θέμα που προκαλεί έντονο προβληματισμό και αντιδράσεις και επίσης κουβέντα δεν έχει ακουστεί από τους κατά τ΄ άλλα λαλίστατους κυβερνητικούς βουλευτές, το "χέρι" στα αποθεματικά του ΟΠΕΚΕΠΕ, με άγνωστες συνέπειες, όπως ανέφερε και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ Γιώργος Ανέστης μιλώντας στο BEST, αφού κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί επί της ουσίας για τα χρήματα που θα πέσουν στο... χρηματοδοτικό κενό.
Και το ερώτημα είναι ένα. Γιατί σωπαίνουν οι πρωταγωνιστές (των ανακοινώσεων);

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου