12.3.15

Hilton Group ... Ξεκινούν αύριο οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές !


Δημοσιονομικό κενό, «τρύπα» στον προϋπολογισμό και ανάπτυξη τα πρώτα θέματα που πέφτουν στον τραπέζι του... Hilton Group

Από το μεσημέρι της Πέμπτης, έχουν καταφθάσει σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας οι εκπρόσωποι των τεχνικών κλιμακίων για να ξεκινήσουν συζητήσεις με τους Έλληνες αξιωματούχους.
Αυτές οι συζητήσεις -σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega δεν αναμένεται να ξεκινήσουν την Πέμπτη αλλά την Παρασκευή.
Σύμφωνα με πηγές που έχουν γνώση της διαπραγμάτευσης, το πρώτο που θα μπει στο τραπέζι της συζήτησης είναι η "τρύπα" στον προϋπολογισμό και το δημοσιονομικό κενό που δημιουργεί αλλά και η προοπτική της ανάπτυξης που συζητείται για φέτος.
Οι δανειστές της χώρας θεωρούν ότι αυτά πρέπει να είναι τα πρώτα νούμερα που χρειάζεται να έχουν στη διάθεσή τους ώστε να κάνουν υπολογισμούς για πιθανή λήψη διορθωτικών μέτρων που θα βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων για φέτος. Από εκεί και πέρα θα τεθούν οι βάσεις για να συζητηθούν οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την Πέμπτη παίχτηκε «κρυφτούλι» με τους εκπροσώπους των δανειστών καθώς δημοσιογράφοι τους αναζητούσαν παντού αφού δεν τους είχαν ενημερωσει για το χώρο που θα καταλύσουν και θα διεξάγονται οι διαπραγματεύσεις.
Τελικά... βρέθηκαν στο Χίλτον, εκεί όπου θα γίνουν οι πρώτες συναντήσεις.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου