24.4.15

Η Ελληνοκαναδή Μαρί Αυγερόπουλος νέο πρόσωπο του Χόλιγουντ

Πρωταγωνιστεί στην ταινία "Η συμμορία του παρκούρ". 
Η πανέμορφη Ελληνοκαναδή Μαρί Αυγερόπουλος τραβά τα βλέμματα των παραγωγών του Χόλιγουντ και δεν αποκλείεται να τη δούμε σύντομα να γίνεται σταρ πρώτου μεγέθους.
Η 28χρονη ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη σειρά του CW The 100, ένα δυστοπικό εφηβικό δράμα, στο οποίο ερμηνεύει μια σκληροτράχηλη νεαρή γυναίκα.
Η Αυγερόπουλος δηλώνει «αγοροκόριτσο». Γεννήθηκε στο Οντάριο του Καναδά τον Ιούνιο του 1986 από πατέρα Έλληνα. Τα πρώτα της χρόνια τα πέρασε απολαμβάνοντας τη φύση, ψαρεύοντας, κάνοντας κάμπινγκ και κυνηγώντας.
Αφού σπούδασε δημοσιογραφία, αποφάσισε να ταξιδέψει στην Ευρώπη με ένα σακίδιο. Επιστρέφοντας στον Καναδά, εμφανίστηκε σε κάποια διαφημιστικά.
Σε ηλικία 21 ετών μετακόμισε στο Λος Άντζελες για να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική.
Ο σκηνοθέτης Κρις Κολόμπους την πρόσεξε και της έδωσε έναν δεύτερο ρόλο στην κωμωδία I Love You, Beth Cooper (2009). Στη συνέχεια εμφανίστηκε σε guest ρόλους σε αρκετές σειρές, ενώ έπαιξε και στην ταινία 50/50 με τους Σεθ Ρόγκεν και Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ.
Ο πρώτος πρωταγωνιστικός της ρόλος είναι στην ταινία Η συμμορία του παρκούρ, όπου συμπρωταγωνιστής της είναι ο Τέιλορ Λότνερ (Twilight). Για περίπου 1,5 χρόνο υπήρξαν και ζευγάρι -φαίνεται και από τη χημεία μεταξύ τους-, αλλά δημοσιεύματα τούς θέλουν χώρια από τον Ιανουάριο.
Από τα 16 της ξεκίνησε να παίζει ντραμς και έχει μια Harley Davidson, λέγοντας ότι λατρεύει το γεγονός ότι στο Λος Άντζελες έχει τη δυνατότητα να την οδηγεί όλο τον χρόνο.
Μεγάλη της αγάπη είναι τα σκυλιά και ιδιαίτερα ο σκύλος της, ένα κάνε κόρσο, ενώ όταν δεν έχει γυρίσματα επιστρέφει στην πατρίδα της, τον Καναδά, για να κάνει σερφ και να ψαρέψει.

 in.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου