9.4.15

ΜΕΣΣΗΝΙΑ - Επίσκεψη του Αντ. Σαμαρά στο Φράγμα των Φιλιατρών

Το φράγμα των Φιλιατρών  επισκέφτηκε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς και σε δηλώσεις του το χαρακτήρισε έργο ζωής για όλη την περιοχή.

Ο κ. Σαμαράς ανέφερε πως το φράγμα θα αλλάξει τη μοίρα του τόπου, καθώς θα αρδεύσει πάνω από 30.000 στρέμματα και θα δώσει τη δυνατότητα στον αγρότη να έχει φθηνότερο προϊόν, χαμηλότερο δικό του κόστος, ποιότητα καλύτερη, πλήρη προστασία του περιβάλλοντος.

«Μια απολύτως σύγχρονη σημερινή εξωστρεφή Ελλάδα που χρειαζόμαστε, βλέπουμε σήμερα εδώ να γεννιέται», πρόσθεσε.


Αναφερόμενος στο έργο είπε: «Είναι πραγματικά κάτι το οποίο μας συγκινεί όλους. Είναι ένα έργο το οποίο το παρακολουθήσαμε από την αρχή, από το 2007, μέρα με τη μέρα. Και σήμερα έχουμε φθάσει το 90-95%, στα τελειώματα. Πιστεύω ότι όλος ο κόσμος σε λίγο θα έρχεται εδώ να δει αυτή την καινούργια τεχνητή λίμνη με βρόχινο νερό που πραγματικά θα αλλάξει τα πάντα σε ολόκληρη την περιοχή και πολύ πέραν του ίδιου του νομού Μεσσηνίας», συμπλήρωσε.


Στη συνέχεια ο κ. Σαμαράς επισκέφτηκε την εκκλησία της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στους Χριστιανούς, έργο που το ξεκίνησε όταν ήταν υπουργός Πολιτισμού, στις 9 Απριλίου του 2009, και ακριβώς έξι χρόνια μετά τελείωσε.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου