30.4.15

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΚΑΛΑ! ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ να ΣΤΕΛΝΕΙ link με ΤΣΟΝΤΕΣ στους μαθητές της!

H Lisa McElroy κατάφερε να γίνει ένα από τα πρώτα θέματα , μετά τον Βαρουφάκη φυσικά,στα διεθνή ΜΜΕ.
Πως το έκανε αυτό;
Έστελνε λινκ στους φοιτητές της στο πανεπιστήμιο Dextel στη Φιλαδέλφεια και το οποίο παρέπεμπε σε ένα σκληρό βίντεο πορνό.
Η είδηση αναπαράχθηκε σε αστραπιαίους χρόνους με τους χρήστες των social media να οργιάζουν και πολλά μέσα να οδηγούν την καθηγήτρια σε «δημόσιο εξευτελισμό».
Μετά από έναν περίπου μήνα και καθώς το σκηνικό έχει αρχίσει σιγά –σιγά να ξεθωριάζει από τη μνήμη των περισσοτέρων, η καθηγήτρια έδωσε τη δική της απάντηση και αρνείται κάθε κατηγορία που θέλουν να της προσάψουν.
Μιλώντας στη Washington Post η Lisa McElroy ανέφερε ότι στην αρχή τρομοκρατήθηκε από την έκταση του συμβάντος και από την εντύπωση που ο κόσμος μπορεί να σχημάτιζε για το άτομό της, ενώ πίστευε ότι πια θα χάσει για πάντα την αξιοπρέπειά της.
«Ο καθένας ξεκίνησε να έχει γνώμη για το άτομό μου», αναφέρει, «άρχισαν να κάνουν εικασίες για το εάν παρακολουθώ πορνό τακτικά, αν χρησιμοποιώ ερωτικά παιχνίδια ή αν μου αρέσει το kinky σεξ».
Παρόλα αυτά, η καθηγήτρια αρνείται να αποδεχθεί τον χαρακτηρισμό του «δημόσιου εξευτελισμού» και περιγράφει το σκηνικό ως ένα ατυχές συμβάν που καλώς ή κακώς συνέβη.
Στη συνέντευξή της συνεχίζει λέγοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν άξιζε της προσοχής που έλαβε από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.
«Το πιο αξιοσημείωτο που υπάρχει σε αυτό το σκηνικό, είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα το αξιοσημείωτο. Αυτό που συνέβη δεν ήταν τίποτα το σημαντικό.Οι μαθητές μου είναι ενήλικες. Το link απομακρύνθηκε άμεσα ενώ στο ίδιο το βίντεο δεν υπήρχε τίποτα το παράνομο» τόνισε η ίδια.
Δεν έδωσε κάποια δικαιολογία για το πως προκλήθηκε το “τολμηρό” συμβάν. «Υπάρχουν πιο σημαντικά προβλήματα για να ασχοληθούμε» ανέφερε.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανεπιστημίου Dexter εξέτασε το συμβάν, το έκρινε τυχαίο και της επέτρεψε να επιστρέψει στα ακαδημαϊκά της καθήκοντα

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου