18.5.15

ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ - Οι 10 κορυφαίες εφευρέσεις για... τεμπέληδες!

Με το πέρασμα των χρόνων, φαίνεται ότι οι άνθρωποι γίνονται όλο και πιο... τεμπέληδες κάθε μέρα. Ίσως φταίει η πολύωρη εργασία ή το γεγονός ότι απλά έχουμε «καλομάθει» από τις πολλές ανέσεις που προσφέρονται.
Παρακάτω είναι μερικές από τις μεγαλύτερες εφευρέσεις που έχουν δημιουργηθεί για να κάνουν τη ζωή μας όσο το δυνατόν ευκολότερη.
Μια από τις πιο κωμικές και δημοφιλής εφεύρεση για τεμπέληδες είναι το Segway. Είναι ένα δίτροχο όχημα που κινείται με ηλεκτρική ενέργεια, το οποίο, κατά την κίνηση ισορροπεί μέσω ενός συστήματος δυναμικής σταθεροποίησης (που βασίζεται σε γυροσκόπια), διατηρώντας τον αναβάτη ασφαλή. Όταν θέλετε να το κινήσετε προς τα εμπρός, γέρνετε ελαφρά το σώμα προς τα εμπρός . Αντίστοιχα όταν θέλετε να φρενάρετε, δίνετε στο σώμα μια ελαφριά κλίση προς τα πίσω. Για να στρίψετε χρησιμοποιείτε το τιμόνι.
Το Clapper έχει κάνει άλματα τις τελευταίες δεκαετίες. Όχι μόνο ανάβει και σβήνει τα φώτα, αλλά συνδέεται επίσης με την τηλεόραση και το φούρνο μικροκυμάτων σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καθίσετε και να χρησιμοποιήσετε τα χέρια σας και έχετε αμέσως φαγητό και τηλεόραση!
Αν τώρα σας αρέσει το παγωτό, αλλά βαριέστε να το στριφογυρίζετε, ένα χωνάκι μοτέρ, είναι το κατάλληλο εργαλείο για εσάς. Κυριολεκτικά, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε ένα κουμπί και να αρχίσετε να το τρώτε. Την ίδια λειτουργία, θα βρείτε και σε ένα μαγικό πιρούνι για μακαρόνια, το οποίο θα στρίβει τα ζυμαρικά για εσάς.
Ακόμα, για όσους έχουν σκύλο, αλλά είτε δεν έχουν χρόνο είτε απλά βαριούνται να μαζεύουν τα περιττώματά τους, το PooTrap, είναι μια εφεύρεση που θα τους εξυπηρετήσει ιδιαίτερα.
Τέλος, αν το σκούπισμα σας φαίνεται... μαρτύριο, μπορείτε να αγοράσετε το Dust Mop Slippers για να καθαρίζετε το δάπεδο σας, ενώ περπατάτε.
Δείτε το απολαυστικό βίντεο όπως το παρουσιάζει το TheRichest.com

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου