19.5.15

ΒΙΝΤΕΟ - Σοκ στις ΗΠΑ ! 4 τραπλό φονικό: Εσφαξαν την οικογένεια Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία μέσα στο σπίτι τους


Σοκ στις ΗΠΑ: Εσφαξαν την οικογένεια Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία μέσα στο σπίτι τους (video)
Ενα άγριο έγκλημα με θύματα τα μέλη της οικογένειας Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία, συγκλονίζει το Αρλιγκτον, βορειοδυτικά της Ουάσιγκτον στις ΗΠΑ.
Αγνωστος έσφαξε τον επιχειρηματία, τη σύζυγό του, το γιο του ζευγαριού και την οικιακή βοηθό ενώ στη συνέχεια έβαλε φωτιά για να εξαφανίσει τα ίχνη του.
Το αποτρόπαιο έγκλημα αποκαλύφθηκε αφού οι γείτονες κάλεσαν την πυροσβεστική για να σβήσει τη φωτιά και στις έρευνες που ακολούθησαν αποδείχθηκε ότι τα τέσσερα θύματα δεν πέθαναν από τις φλόγες και τις αναθυμιάσεις, αλλά είχαν βρει τραγικό θάνατο από μαχαίρι.
Τα θύματα του άγριου φονικού είναι ο επιχειρηματίας Σάββας Σαββόπουλος, η σύζυγός του Εϊμι, ο 10χρονος γιος τους Φίλιππος και η οικιακή βοηθός της οικογένειας, Βεραλίσια Φιγκερόα.
Σημειώνται ότι η οικογένεια Σαββόπουλου έχει και δύο κόρες, οι οποίες όμως δεν ήταν στο σπίτι την ώρα του εγκλήματος, αφού βρίσκονται σε οικοτροφείο.
Αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι επρόκειτο για μία οικογένεια ιδιαίτερα αγαπητή στην τοπική κοινότητα, η οποία μάλιστα βοηθούσε συχνά οικονομικά για την κάλυψη τοπικών αναγκών.
Οι αρχές έχουν στρέψει τώρα τις έρευνές τους σε βίντεο που έχουν στη διάθεσή τους, στο οποίο διακρίνεται ένα άτομα να φεύγει γρήγορα από το σπίτι της οικογένειας λίγο μετά αφού ξέσπασε η πυρκαγιά. Το άτομο αυτό αναζητείται καθώς θεωρείται ότι έχει άμεση σχέση με το άγριο φονικό.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου