9.5.15

Πάτρα: Κλέβουν τα ασπρόρουχα και τα χαλιά από τις αυλές και τα μπαλκόνια

Στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Πράτσικα

Της Κωνσταντίνας  Παλαιολόγου

Μέχρι και τις μπουγάδες κλέβουν άγνωστοι  από την περιοχή του Αγίου Ιωάννη Πράτσικα το τελευταίο 48ωρο, με τους κατοίκους πλέον να βρίσκονται σε απόγνωση.
Οι νοικοκυρές που είχαν απλώσει ρούχα και είχαν πλύνει τα χαλιά τους, έκπληκτες το πρωί της παρασκευής, είδαν ότι όλα είχαν εξαφανιστεί από τους ρομά, που έχουν βρει την περιοχή εύκολο στόχο για την δράση τους, που ξεκίνησε πέρυσι το καλοκαίρι.
Όμως τις τελευταίες ώρες η κατάσταση έχει τεθεί εκτός ελέγχου, αφού οτιδήποτε υπήρχε σε μπαλκόνια, αυλές και ακάλυπτους χάθηκαν.

Αστυνομικός στην περιοχή δεν υπάρχει ούτε για δείγμα, κάτι που τους απασχολεί έντονα, μετά τα κρούσματα κλοπών που είχαν παρουσιαστεί, όπου οι δράστες έσκισαν με μαχαίρια τις σίτες και εισέρχ&omi cron;νταν στα σπίτια, με τους διαπληκτισμούς με τους ενοίκους να είναι τις περισσότερες φορές έντονοι.
Ένα χαρακτηριστικό περιστατικό ήταν όταν σε σπίτι που βρίσκεται σε δρόμο παράλληλο της Αγίου Ιωάννη Πράτσικα, ένας εκ των ιδιοκτητών μπαίνοντας στο σπίτι νωρίτερα από την προκαθορισμένη ώρα επιστροφής &t au;ου, έπεσε πάνω σε ψηλό άντρα, που είχε μπει για να κλέψει, την στιγμή που στο σπίτι βρισκόταν μία γιαγιά με τον 6χρονο εγγονό της.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου