7.5.15

Παντρεύεται ...τον αγαπημένο του ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου


Παντρεύεται τον αγαπημένο του ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου

Παντρεύεαται ο Πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Ξαβιέ Μπετέλ, μετά την νομιμοποίηση του γάμου ομόφυλων ζευγαριών στη χώρα, πέρσι τον Ιούνιο αλλά και το δικαίωμά τους να υιοθετούν παιδιά.
Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, που επικαλείται πληροφορίες από το περιβάλλον του πρωθυπουργού, ο Ξαβιέ Μπετέλ πρόκειται να παντρευτεί με τον Γκοτιέ Ντεστενέ την ερχόμενη Παρασκευή, 15 Μαΐου.Ανάμεσα στους καλεσμένους αναμένεται να είναι και ο πρωθυπουργός του Βελγίου Σαρλ Μισέλ.
Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων δεν έχουν κυκλοφορήσει πολλές πληροφορίες σχετικά με τον γάμο, καθώς ο ίδιος ο Μπετέλ δεν επιθύμησε να προχωρήσει σε περισσότερες λεπτομέρειες.
«Δεν επιθυμεί να κάνει επίδειξη της προσωπικής του ζωής και απέρριψε το αίτημα εφημερίδων που επικεντρώνονται στην προσωπική ζωή διασημοτήτων να καλύψουν την τελετή» γνωστοποίησε η πηγή.
Ο 42χρονος Μπετέλ είχε ανακοινώσει την πρόθεσή του να παντρευτεί με τον Ντεστενέ, έναν αρχιτέκτονα με τον οποίο έχουν συνάψει σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης από το 2010.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου