Αφού έχει καταφέρει να χτίσει το δικό του προφίλ... γυναικά, ανάλογο του Χιου Χέφνερ αλλά και ένα δυνατό προφίλ στο Instagram με πάνω 76.000 ακολούθους, μέσω του οποίου προκαλεί ασύστολα ποστάροντας φωτογραφίες του από την χλιδάτη ζωή του που την διανθίζουν πολλές πολλές πολλές γυναίκες, μια πρόσφατη φωτογραφία που ανάρτησε στάθηκε η αφορμή για να ξεσπάσει... σάλος.
Συγκεκριμένα, ο Τράβερς Μπεϊνόν γνωστός και ως Candyman, πόσταρε μια φωτογραφία μαζί με έναν άλλον άνδρα.
Το θέμα δεν είναι αυτό αλλά ότι και οι δυο τους έχουν βγάλει τις γυναίκες τους έξω με... λουριά. Συγκεκριμένα οι νεαρές που περπατούν στα τέσσερα, φορούν τα μαγιό τους και οι δυο άνδρες της παρέας κρατούν τα κορδονάκια πλάτης του σουτιέν τους σαν λουράκι σκύλου.
Με αφορμή αυτή τη φωτογραφία αλλά και άλλες παρόμοιες που δείχνουν τα παιδιά του και την σύζυγό του  να ζουν στο ίδιο σπίτι με πολλές άλλες γυναίκες που φέρνει o Μπεϊνόν για να διασκεδάζει, έγινε απλά χαμός. Ετσι ο Candyman, σε μια προσπάθεια να... μαζέψει την κατάστασει και να καταλαγιάσει τα πνεύματα, πόσταρε μια κανονική οικογενειακή φωτογραφία, με τη γυναίκα και τα παιδιά του στη λεζάντα της οποίας έγραφε: «Δεν υπάρχει τίποτα που να αγαπάω περισσότερο από τα παιδιά μου και την οικογένειά μου».
Είχε προηγηθεί, βέβαια, η παρέμβαση των παππούδων της Τέσα, της γυναίκας του Μπεϊνόν που την έβγαλε βόλτα σαν να βγάζει το σκυλάκι του, οι οποίοι αμφισβήτησαν το πόσο καλός πατέρας είναι και αποκάλυψαν ότι δεν έχουν καμία επαφή με την εγγονή τους. Είπαν ακόμη ότι θέλουν να πάρουν τα δυο δισέγγονά τους από αυτό το σπίτι που μένει η Τέσα με τα δυο παιδιά της, τα δυο παιδιά του Μπεϊνόν από τον προηγούμενο γάμο του, αλλά και πολλές άλλες γυναίκες που έρχονται κάθε βράδυ στο περίφημο αυτό σπίτι της Αυστραλίας...


iefimerida.gr