19.5.15

ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ ! Τα βρόμικα παιχνίδια της Διαπλοκής υπέρ Τσίπρα, παραμονή της χρεοκοπίας της χώρας

Τα δίνουν όλα οι νταβατζήδες και τα εξαπτέρυγα τους στα ΜΜΕ, υπέρ του Αλέξη.
 
Ακόμη και οι πέτρες σε αυτή την χώρα έχουν αντιληφθεί πως τις τελευταίες μέρες, όλη αυτή η ετερόκλητη συμμορία, παίζει τα ρέστα της για να παραμείνει στην θέση του ο σημερινός ένοικος του Μαξίμου που εμφανίζει σημάδια κατάρρευσης.

Μια ματιά στην αρθρογραφία της Κυριακής, μια «βόλτα» στις πρωινές ζώνες των ενημερωτικών ραδιοφώνων, ή στις επώνυμες στήλες συγκεκριμένων sites αρκούν για να αντιληφθείς το βρόμικο παιχνίδι των Νταβατζήδων και των μηντιακών κολαούζων τους.

Εκεί όπου η «είδηση» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ εάν οι Τσίπρας – Καμμένος καταλήξουν σε συμφωνία και εφόσον καταλήξουν κάπου, να την περάσουν από την Βουλή με τους 163 ψήφους που η κυβέρνηση τους διαθέτει .

Αλλά η «είδηση» για τα βαποράκια των Νταβατζήδων – Ομίλου Φίλων του Αλέξη Τσίπρα είναι εάν τελικά την συμφωνία θα την ψηφίσει η Νέα Δημοκρατία ή ο Σαμαράς.

Για σταθείτε ρε παιδιά! Δεν έχουμε «ισχυρή» Κυβέρνηση στην χώρα;

Κυβέρνηση «θαυματοποιών» που προεκλογικά είχε λύση για όλα;

Που την ψήφισαν από Ακροαριστεροί – φίλοι της 17 Νοέμβρη μέχρι και Καραμανλικοί Δεξιοί για να τιμωρήσουν τους «προδότες» τους προηγούμενους;

Ο «σοφός» Ελληνικός Λαός δεν έδωσε την ευκαιρία και με ισχυρή πλειοψηφία στο σημερινό πολιτικό συνονθύλευμα να υλοποιήσει τα όσα είχε δεσμευθεί;

Από πότε και βάση ποιας λογικής ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος ή ο Θεοδωράκης θα πρέπει να βάλουν «πλάτη» σε έναν Τσίπρα και έναν Καμμένο που προεκλογικά δεν ορρωδούσαν ουδενός μπροστά στον στρατηγικό στόχο της κατάληψης της Βαστίλης του Μαξίμου ;

Εάν τα σημερινά καλόπαιδα του Μαξίμου δεν μπορούν, να κάνουν στην άκρη και να έρθει ο επόμενος. Αλλιώς να λάβουν επιτέλους μια απόφαση, όποια και εάν είναι αυτή και κυρίως την ΕΥΘΥΝΗ της απέναντι στην χώρα και στο μέλλον της.

Ο χρόνος για το «πουλέν» των νταβατζήδων, τον Αλέξη, που και προεκλογικά και μετεκλογικά στηρίζουν με νύχια και με δόντια τελειώνει και η αλλαγή σελίδας για την χώρα –όπως και εάν την εννοεί κανείς -είναι προ των πυλών.

Και την απόλυτη ευθύνη για αυτό που έρχεται ανήκει στον Τσίπρα, τον Καμμένο, και στους νταβατζήδες υποστηρικτές τους. Αλλά και στα γνωστά γιουσουφάκια τους στα ΜΜΕ.
lykavitos.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου