2.5.15

ΣΕΝΑΡΙΑ..ΣΕΝΑΡΙΑ..Περισσότερο για λαγοί παρά για αρχηγοί μοιάζουν!!!

Πολύ γέλιο ..Λανσάρουν Ντόρα και Βορίδη για αρχηγούς στην ΝΔ..
 
Περισσότερο  για λαγοί παρά για αρχηγοί μοιάζουν..
 
Κάποιοι μάλλον φοβούνται μην τους κάτσει στο σβέρκο ο Καλαματιανός ..και  απ ότι φαίνεται έχει βαρύ κάθισμα  !!!!(onlyone)

Νέα σενάρια λοιπόν ανατροπής του Αντώνη Σαμαρά από την ηγεσία της ΝΔ φέρνει στην επιφάνεια η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ.:

Σημείο κλείδί για την δρομολόγηση των όποιων εξελίξεων αποτελεί η επίτευξη ή μη συμφωνίας με τους δανειστές.

ΠΡΩΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ

Στην περίπτωση που η κυβέρνηση τελικά τα βρει με τους εταίρους σύμφωνα με την εφημερίδα θα εξαντληθούν τα πολιτικά αποθέματα του πολιτικού κεφαλαίου του Αντώνη Σαμαρά και θα εκλείψουν και τα τελευταία επιχειρήματα του προέδρου του πρώην πρωθυπουργού να παραμείνει στην καρέκλα του προέδρου της ΝΔ. Έτσι πιθανόν να δρομολογηθεί η αντικατάσταση του στην συνδιάσκεψη του καλοκαιριού. Μια εξέλιξη που πιθανότατα θα δρομολογήσει ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς αλλά κανείς δεν αποκλείει να διεκδικήσει εκ νέου την αρχηγία. Πάντως δεδομένο θεωρείται ότι η επίτευξη μιας συμφωνίας της κυβέρνησης με τους δανειστές θα «απελευθερώσει» φωνές στο εσωτερικό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που μέχρι σήμερα έδειχναν περισσότερο ενωτικές π.χ Κεφαλογιάννη, Βαρβιτσιώτης, Μητυσοτάκης, Βορίδης.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας σε περίπτωση που δεν καταστεί εφικτή συμφωνία με τους δανειστές και πάμε σε εκλογές αποτελεί κοινό τόπο στο εσωτερικό της ΝΔ ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν μπορεί να τις κερδίσει. Στην περίπτωση αυτή αναμένεται ομάδα βουλευτών αναμένεται να ζητήσει από τον πρώην πρωθυπουργό να παραμείνει ατύπως πρόεδρος του κόμματος αλλά η ΝΔ να κατέβει στις εκλογές με «μπροστάρη» πρόσωπο που θα επιλέξει η Κ.Ο του κόμματος. Στην περίπτωση αυτή φαβορί είναι η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Μάκης Βορίδης
 
 
πηγη

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου