25.5.15

ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕ ΜΙΝΙ - Δείτε φωτογραφίες από την ξανθιά καλλονή που «αναστάτωσε» το Προεδρικό Μέγαρο


Δείτε φωτογραφίες από την ξανθιά καλλονή που «αναστάτωσε» το Προεδρικό Μέγαρο

Αντιπροσωπεία της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών δέχτηκε στο Προεδρικό Μέγαρο το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος. Κάμερες και φωτογράφοι της εκεί για να καλύψουν το γεγονός, τα φλας όμως «άστραψαν» κανονικά μόλι έγινε αντιληπτή η παρουσία μίας νεαρής γυναίκας που μετείχε στην αντιπροσωπεία.
Η ψηλή κορμοστασιά της, το μαύρο μίνι φόρεμα και οι κατακόκκινες ψηλοτάκουνες γόβες της δεν πέρασαν... απαρατήρητα από κανέναν, με αποτέλεσμα η νεαρή γυναίκα να γίνει viral στο Διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες χάρη στην εντυπωσιακή παρουσία της.
Η νεαρή ξανθιά ψηλή κοπέλα είναι φοιτήτρια Ιατρικής και ανερχόμενο μοντέλο και ονομάζεται Βάνια Κιλικίδου.  Μεγάλωσε στο Γκύτερσλο της Γερμανίας αλλά από το 2011 βρίσκεται στην Αθήνα και σπουδάζει στην Ιατρική της Αθήνας, ενώ παράλληλα εργάζεται ως μοντέλο του πρακτορείου Κρίστι. Πριν έρθει στην Αθήνα σπούδαζε στη Γερμανία σε ελληνόφωνο σχολείο.

Δείτε φωτογραφίες από την ξανθιά καλλονή που «αναστάτωσε» το Προεδρικό Μέγαρο
Η Βάνια Κιλικίδου, εκπροσώπησε τη νεολαία της Συνομοσπονδίας Θεσσαλών και θα είναι και στη Λάρισα στις 11 Ιουλίου, στη μεγάλη συνάντηση των Θεσσαλών.
Δείτε φωτογραφίες από την ξανθιά καλλονή που «αναστάτωσε» το Προεδρικό Μέγαρο
Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, η Βάνια είναι ένα πολλά υποσχόμενο κορίτσι που, εάν συνεχίσει στο συγκεκριμένο χώρο, θα έχει λαμπρό μέλλον. Φυσικά, η ίδια γνωρίζει πολύ καλά πως θα πρέπει να πάρει και το πτυχίο της στην Ιατρική. Στο διαδίκτυο, πάντως, κυκλοφορούν εκατοντάδες φωτογραφίες της ως μοντέλο ρούχων.
Δείτε φωτογραφίες από την ξανθιά καλλονή που «αναστάτωσε» το Προεδρικό Μέγαρο
Όσον αφορά στην επίσκεψη της επιτροπής στο Προεδρικό Μέγαρο ο κ. Παυλόπουλος τόνισε υποδεχόμενους τους Θεσσαλούς: «Η παρουσία σας, διεθνώς, η δράση σας και κυρίως η επιτυχία σας, έχει αντανάκλαση πάνω στον τόπο σε ώρες που είναι κρίσιμες και αυτό το χρειάζεται η χώρα. Η στήριξή σας είναι κάτι εξαιρετικά σημαντικό για όλους μας».Στα της συνάντησης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Πρ. Παυλόπουλος δήλωσε υποδεχόμενος τους Θεσσαλούς: «Η παρουσία σας, διεθνώς, η δράση σας και κυρίως η επιτυχία σας, έχει αντανάκλαση πάνω στον τόπο σε ώρες που είναι κρίσιμες και αυτό το χρειάζεται η χώρα. Η στήριξή σας είναι κάτι εξαιρετικά σημαντικό για όλους μας».
Ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας, Γεώργιος Βόμπρας, υπογράμμισε τη σημασία της στήριξης του κ. Παυλόπουλου στα προβλήματα που ζει αυτήν τη στιγμή ο απόδημος Ελληνισμός και, όπως εξήγησε, «λόγω της συγκυρίας και των προβλημάτων που υπάρχουν στην πατρίδα μας, εμείς, ως Θεσσαλοί, αλλά και ως απόδημοι, είμαστε οι αποδέκτες αυτών των προβλημάτων» και κατέληξε: «Ευελπιστούμε στη στήριξή σας». Εκτός από τον κ. Βόμπρα και τη Βάνια Κιλικίδου η επιτροπή αποτελούνταν από τον κ. Στέφανο Κούτρα και τη κυρία Ρένα Ντόντου-Γούλα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου