18.5.15

Δωρεάν σεμινάρια επιμόρφωσης που για πτυχιούχους Πανεπιστημιακών και Τεχνολογικών τμημάτων θετικής κατεύθυνσης από το ΤΕΙ Πελοποννήσου, το Παν. Πελοποννήσου και το Παν. Πειραιώς

Το ΤΕΙ Πελοποννήσου, το Παν. Πελοποννήσου και το Παν. Πειραιώς διοργανώνουν με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ και έδρα την Τρίπολη, δωρεάν σεμινάρια επιμόρφωσης που απευθύνονται σε πτυχιούχους Πανεπιστημιακών και Τεχνολογικών τμημάτων θετικής κατεύθυνσης και ηλικίας 26-64 ετών.  
Παρέχεται επιλογή μεταξύ 3 κατευθύνσεων, με 9 μαθήματα και 100 ώρες παρακολούθησης (68 ώρες θεωρητική κατάρτιση + 32 ώρες εξειδικευμένη εργαστηριακή άσκηση) ανά κατεύθυνση: Ευρυζωνικές Υποδομές (λειτουργία οπτικών και ασύρματων υποδομών δικτύων MAN), Αγροπληροφορική (λειτουργία δικτύων συλλογής και αξιοποίησης μετεωρολογικής πληροφορίας στη γεωργική παραγωγή), Ηλεκτρονικό Επιχειρείν (δημιουργία και λειτουργία e-shop και m-commerce για αγροτικά και παραδοσιακά προϊόντα). Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σε 2 κύκλους: Ιουνίου – Ιουλίου και Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου 2015, κυρίως Πέμπτη και Παρασκευή απογευματινές ώρες και Σάββατο. Θα υπάρχει υποστήριξη της παρακολούθησης μέσω συστήματος τηλεκπαίδευσης κατά την υλοποίηση του δεύτερου κύκλου του Προγράμματος.  Το πρόγραμμα αντιστοιχεί σε 10 πιστωτικές μονάδες ECTS.
Η υποβολή των δικαιολογητικών πραγματοποιείται σε κλειστό σφραγισμένο φάκελο με την ένδειξη: «ΑΙΤΗΣΗ για συμμετοχή στο έργο Ανάπτυξη & Διαχείριση Ασύρματων Ευρυζωνικών και Οπτικών Δικτύων, Συστημάτων Διαχείρισης Πληροφορίας & Ελέγχου Αυτοματισμών στην Γεωργική Παραγωγή και Ηλεκτρονικό Επιχειρείν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου» μέχρι και την Πέμπτη 28/5/2015 και ώρα 14:00. Σε περίπτωση παραλαβής των δικαιολογητικών από ταχυδρομείο ή courier, ισχύει ως ημερομηνία παραλαβής, η ημερομηνία σφράγισης του φακέλου αποστολής από την υπηρεσία μεταφοράς. Η υποβολή πραγματοποιείται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (09:00 – 14:00), στην παρακάτω διεύθυνση:
Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας (ΕΛΚΕ)
Τέρμα Καραϊσκάκη (Κτίριο ΟΑΕΔ)
ΤΚ 22100, Τρίπολη
Υπ' όψιν κ. Π. Σταθόπουλου
Πληροφορίες σχετικά με την υποβολή των αιτήσεων, παρέχονται από τα εξής σημεία:
Ø  ΤΕΙ Πελοποννήσου, Σπάρτη, τηλ. 27310-82240 εσ. 513 (κος Π. Ανδρέικος).
Ø  Παν. Πελοποννήσου, Τρίπολη, τηλ. 2710-230380 (κος Π. Σταθόπουλος).
Πληροφορίες σχετικά με τα σεμινάρια, παρέχονται από τους υπεύθυνους του προγράμματος, στην ηλ. διεύθυνση pega.pelop@gmail.com.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου