29.5.15

Έξαλλος ο Διαμαντόπουλος με τον Πανούση...

Επίθεση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη μέσω Facebook

Νέα αντιπαράθεση ξέσπασε ανάμεσα στο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλη Διαμαντόπουλο και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση, έπειτα από δημοσίευση άρθρου του τελευταίου σε ιστοσελίδα γνώμης, στο οποίο εκτός των άλλων ανέφερε: «οι αντιεξουσιαστές, συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, μέλη του οργανωμένου εγκλήματος και δίκτυα μυστικών υπηρεσιών συμφωνούν σ’ ένα σημείο: πρέπει να με διώξει ο Τσίπρας μέχρι το καλοκαίρι. Παράξενο; Όχι τόσο».

Ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, κατακρίνοντας εντόνως το άρθρο και κατηγορώντας τον υπουργό για «ακροδεξιά ρητορεία», του επιτέθηκε με ανάρτησή του στο Facebook.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Σε ένα εμετικό και προσβλητικό υστερόγραφο για τον ΣΥΡΙΖΑ, περιγράφει ακριβώς τον τρόπο σκέψης του και εμφανίζει τον εαυτό του ως τον απόλυτο στόχο, τσουβαλιάζοντας μαζί ό,τι θα μπορούσε να ξυπνήσει φοβικά αντανακλαστικά σε μικροαστούς προσιδιάζοντας με την ακροδεξιά ρητορεία» έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Διαμαντόπουλος προσέθεσε μάλιστα ότι «πέρα όμως από αυτό, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον πως ενώ στην κριτική που του ασκούνταν, μιλούσε για "τρελούς του χωριού" μας δηλώνει πως «Εγώ ακούω και διαβάζω όλες τις απόψεις και εκδοχές χωρίς να χαρακτηρίζω κανέναν ή να βρίζω»» ενώ κατέληξε: «Ο κατήφορος συνεχίζεται και πλέον δεν είναι δική του η ευθύνη...».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου