16.5.15

«Κάηκε» ο Πειραιάς - Η Ρεάλ αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τελικό !


«Φωτιά» πήρε ο Πειραιάς λίγα λεπτά μετά τη λήξη του πρώτου ημιτελικού. Η τεράστια νίκη - πρόκριση του Ολυμπιακού επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έβγαλε στους δρόμους χιλιάδες οπαδούς της ελληνικής ομάδας, οι οποίοι γλέντησαν με την καρδιά τους για πολλές ώρες.
Το κέντρο του Πειραιά, το Πασαλιμάνι και το Μικρολίμανο ήταν τα σημεία που μέσα σε λίγη ώρα είχαν κατακλυστεί από φιλάθλους των «ερυθρόλευκων».
Άνθρωποι κάθε ηλικίας, κρατούσαν κασκόλ και σημαίες του Ολυμπιακού, ενώ εκατοντάδες αυτοκίνητα και μηχανάκια δεν σταμάτησαν να κορνάρουν.

INTIME SPORTS
Οι φίλοι του Ολυμπιακού τραγουδούσαν τον ύμνο της ομάδας, αποθέωναν έναν - έναν τους παίκτες και κυρίως τον Βασίλη Σπανούλη, ενώ ζητούσαν το τρόπαιο το βράδυ της Κυριακής.
 Η Ρεάλ αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τελικό !

 Η ιστορία επαναλαμβάνεται και, μάλιστα, πολύ γρήγορα. Δύο χρόνια μετά τον τελικό του Λονδίνου, Ρεάλ Μαδρίτης και Ολυμπιακός θα διεκδικήσουν ξανά το βαρύτιμο τρόπαιο της Ευρωλίγκας το βράδυ της Κυριακής (21:00) στο «Παλάθιο ντε Ντεπόρτες» της ισπανικής πρωτεύουσας.
Οι «μερένγκες» με μεγάλη εμφάνιση στο δεύτερο ημιτελικό του φάιναλ φορ νίκησαν άνετα την «πρωτάρα», Φενερμπαχτσέ με 96-87 και με πανηγυρικό τρόπο πήραν το εισιτήριο για τον τελικό για τρίτη διαδοχική χρονιά.
Το 2013 ηττήθηκαν από τον Ολυμπιακό στη βρετανική πρωτεύουσα, ενώ πέρυσι σε ένα συγκλονιστικό αγώνα έχασαν ξανά, αυτή την φορά από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στην παράταση, στο Μιλάνο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου