20.5.15

Περαστικά Ηλία! Η πρώην του Κασιδιάρη είναι ΕΓΚΥΟΣ και παντρεύεται τον "βασιλιά των τσιγγάνων" στην Λάρισα

Η Ελενα Κωνσταντινίδου έγινε γνωστή και μέσω των Καλλιστείων, όπου είχε πάρει τον τίτλο της Μις Τουρισμός, αλλά κυρίως λόγω της σχέση της με τον προφυλακισμένο βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη. 
 
Η σχέση αυτή με τον χρυσαυγίτη αποτελεί παρελθόν με την 26χρονη καλλονή να βρίσκεται στην αγκαλιά του βασιλιά των τσιγγάνων.

Η Ελενα Κωνσταντινίδου περνά την καλύτερη περίοδο της ζωή της αφού έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Μάρκου Βιλανάκη, του 30χρονου «βασιλιά των τσιγγάνων» από τη Λάρισα.

Ο έρωτάς τους μετρά ήδη ένα χρόνο και το ζευγάρι σε τέσσερις μήνες θα κρατά στην αγκαλιά του και το πρώτο του παιδί, ένα κοριτσάκι. Γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων και η 26χρονη έχει μετακομίσει στη Λάρισα, όπου ζει στο σπίτι του Βιλανάκη.

Φυσικά, η έλευση της ωραίας Ελενας δεν πέρασε ασχολίαστη στην κοινωνία των τσιγγάνων της Λάρισας, με πολλούς από αυτούς, όπως σημειώνει το protothema.gr να σχολιάζουν: «Τι θέλει με έναν τσιγγάνο μία κοπέλα που διατηρούσε σχέση με χρυσαυγίτη». Ομως ο έρωτάς τους ήταν τόσο ισχυρός που δεν διαταράχθηκε από αυτά τα σχόλια... Αντίθετα τον «φούντωσε».
athensmagazine.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου