19.5.15

Έχασε τη μάχη για τη ζωή και δεύτερος εργάτης των ΕΛΠΕ

 Δύο εργαζόμενοι έχασαν τη ζωή τους μετά τον τραυματισμό τους στο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 8 Μαΐου στο διυλιστήριο Ασπροπύργου των Ελληνικών Πετρελαίων.
Σύμφωνα με την ενημέρωση από τα ΕΛΠΕ νεκροί είναι ο Χαράλαμπος Δευτεραίος, εργαζόμενος στην εταιρία και ο Ραμαντάν Ντελιλάϊ, εργαζόμενος σε εργολαβική εταιρεία.
Τα ΕΛΠΕ δηλώνουν ότι θα στηρίξουν τις οικογένειες των θανόντων, διασφαλίζοντας το παρόν και το μέλλον των παιδιών τους. Τονίζεται ακόμη ότι προωθείται άμεσα στις αρμόδιες Υπηρεσίες το Πόρισμα της Επιτροπής Διερεύνησης του συμβάντος ώστε να αποδοθούν ευθύνες, όπου υπάρχουν.

 Τα συλλυπητήριά τους προς την οικογένεια του Ντελιλάι Ραμαντάν εξέφρασαν ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Γενικός Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, Απόστολος Αλεξόπουλος.
Αναφέρουν ακόμη ότι «η άμεση και σε βάθος διαλεύκανση των αιτιών του τραγικού ατυχήματος στα ΕΛΠΕ και η πλέον παραδειγματική τιμωρία όλων των υπευθύνων, καθίσταται τώρα ακόμη πιο επιτακτική και συνιστά υπέρτατο χρέος απέναντι στα θύματα της τραγωδίας».
Νωρίτερα, τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του  Μπάμπη Δευτεραίου εξέφρασε ο υπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πάνος Σκουρλέτης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου