6.6.15

Στο Αστρος το 2ο UNDEROCK FESTIVAL

To UNDEROCK FESTIVAL είναι πάλι εδώ! 

Το μεγαλύτερο και πιο καινοτόμο φεστιβάλ της Πελοποννήσου, συνεχίζει το «ταξίδι» του και πάει …παραλία! 

Ο χώρος που θα φιλοξενήσει τα stages με τους καλλιτέχνες, τα παράλληλα events και τους θεατές θα είναι το Παράλιο Άστρος (Κυνουρίας)!

Το 2ο UNDEROCK FESTIVAL θα διοργανωθεί σε διαφορετικές ημερομηνίες μέσα στο φετινό καλοκαίρι. Εκτός από τις συναυλίες θα περιλαμβάνονται πολλές ακόμα εκπλήξεις: bazaar, installations, video art προβολές και πολλά άλλα!
Ο «πρωταγωνιστής» όμως θα είναι η μουσική! Γνωστά και καταξιωμένα ονόματα θα πλαισιωθούν από νέα σχήματα με εκπληκτική σκηνική παρουσία και οι μέρες των συναυλιών θα εξελιχθούν σε ατελείωτα parties!
Οπως ανακονώνεται,  επιβεβαιώνεται η συμμετοχή των Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Χρήστο Θηβαίου, στο 2ο UNDEROCK FESTIVAL. Οι δύο κορυφαίοι καλλιτέχνες σε μια σκηνική συνεργασία που δημιουργεί αίσθηση, θα εμφανιστούν στην σκηνή του φεστιβάλ την Κυριακή 9 Αυγούστου. Venue: το Δημοτικό Γήπεδο Παράλιου Αστρους.
Το line up θα πλαισιώνουν επίσης οι νέοι – αλλά εκρηκτικοί – Salto Mortale.
Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν κι άλλες ανακοινώσεις σχετικά με τις συναυλίες της άλλης ημέρα του φεστιβάλ, καθώς και για τη διαδικασία προπώλησης εισιτηρίων.
Το site του UNDEROCK FESTIVAL (http://www.underock.gr) θα είναι online πολύ σύντομα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου