5.6.15

ΒΙΝΤΕΟ - 8η Διεθνής γυμνή ποδηλατοδρομία στη Θεσσαλονίκη

Με μικρότερη συμμετοχή από πέρυσι, πραγματοποιήθηκε και φέτος, η καθιερωμένη πλέον για την Θεσσαλονίκη, Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία.
Η εκδήλωση- θεσμός για την πόλη, που μετρά 8 χρόνια ζωής, προσέλκυσε άτομα κάθε ηλικίας τα οποία δεν φάνηκε να πτοήθηκαν από το βροχερό καιρό.
Η εκδήλωση ξεκίνησε από το πάρκο του «Ξαρχάκου» όπου οι συμμετέχοντες υπό τους ήχους ξένης μουσικής, είχαν την δυνατότητα να κάνουν body painting, ενώ μάλιστα ορισμένη εξ αυτών, έγγραψαν οικολογικά μηνύματα καθώς και μηνύματα ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στις Σκουριές Χαλκιδικής.
Παράλληλα, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν αφρικάνικοι χοροί από τους «WAKAIDI» του αυτοαποκαλούμενου «ελεύθερου κοινωνικού χώρου» "Σχολείο".
Το παρόν στην εκδήλωση μεταξύ άλλων, έδωσε και ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος συνομίλησε με διοργανωτές της εκδήλωσης οι οποίοι ήταν εντελώς γυμνοί.
Οι ποδηλάτες ξεκίνησαν την διαδρομή τους και κινήθηκαν μέσω κεντρικών οδών στο κέντρο της πόλης. Στην συνέχεια, η εκδήλωση μετατράπηκε σε ένα μεγάλο party στον πολυχώρο "Wε" .

Μ.Λ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου