30.6.15

Βρετανός επιχειρηματίας συγκεντρώνει χρήματα στο Ιντερνετ για την Ελλάδα!


Βρετανός επιχειρηματίας συγκεντρώνει χρήματα στο Ιντερνετ για την Ελλάδα!

Την ώρα που Ελληνες αλλά και Ευρωπαίοι παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τις ραγδαίες εξελίξεις για την εξεύρεση λύσης στο ελληνικό δράμα, αίσθηση έχει προκαλέσει η διαδικτυακή πρωτοβουλία Βρετανού φιλέλληνα επιχειρηματία για την συγκέντρωση χρημάτων προκειμένου η Αθήνα να... αποπληρώσει τη δόση του ΔΝΤ. Κι ενώ ο Γιάνης Βαρουφάκης και αξιωματούχοι της κυβέρνησης άφηναν να εννοοηθεί ότι η Αθήνα δεν πρόκειται να καταβάλει τη δόση των 1,6 δισ. ευρώ στο ΔΝΤ, ο Βρετανός επιχειρηματίας καλούσε ανθρώπους από όλο τον κόσμο να συγκεντρώσουν χρήματα μέσω της διαδικτυακής πρωτοβουλίας Crowdfunding Indiegogo.
Πρόκειται για τον 29χρονο Θομ Φίνι, ο οποίος ξεκίνησε την προσπάθειά του την Κυριακή.
Ηδη έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 100.000 ευρώ, από τουλάχιστον 7.000 δωρητές, και συνεχίζει ακάθεκτος, παρά το γεγονός ότι την Τρίτη η πρόσβαση στην πλατφόρμα δεν ήταν εφικτή λόγω μεγάλης επισκεψιμότητας.
Μπορεί το ποσό να μοιάζει σταγόνα στον ωκεανό, όμως ο Φίνι πάντως δεσμεύεται όλα τα χρήματα θα διατεθούν στον ελληνικό λαό. Υπόσχεται επίσης ότι όλα τα προϊόντα τα οποία διαθέτει είναι 100% ελληνικά – από φέτα έως ούζο και ασύρτικο κρασί.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου