30.6.15

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ : Κρίσιμη συνάντηση Τσίπρα με Λίτσα Πατέρα στο Μαξίμου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από κυβερνητικής πλευράς τις τελευταίες ώρες, καθώς ο πρωθυπουργός προχώρησε σε μια ακόμα κίνηση με νόημα, που μπορεί να ανατρέψει από στιγμή σε στιγμή τα δεδομένα!

 Εξονυχιστική μελέτη των θέσεων των πλανητών διενεργεί αυτή τη στιγμή το επιτελείο της κυβέρνησης, προκειμένου να προσδιοριστεί τόσο η έκβαση του δημοψηφίσματος της Κυριακής, όσο και οι πιθανές συνέπειες του «όχι».

Η απόφαση να κληθεί η Λίτσα Πατέρα, ελήφθη έπειτα από μαραθώνια σύσκεψη του υπουργικού συμβουλίου σήμερα το πρωι.
Αντίθετος ήταν ο Γιάνης Βαρουφάκης που ζήτησε από τον πρωθυπουργό να κληθεί καφετζού, ενώ με επιστολή τους στον Αλέξη Τσίπρα, ομάδα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, ζήτησε αντί για την κυρία Πατέρα, να κληθεί η Βίκυ Παγιατάκη.
Κατά τη συνάντηση, σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάστηκε η θέση του Δία που ρυθμίζει θέματα δημοσιονομικής φύσης καθώς και ο Άρης που όταν βρίσκεται στον 7ο οίκο δηλώνει μεγάλη επιθετικότητα της κοινής γνώμης. Τέλος, μεγάλη έμφαση δόθηκε στη θέση της Αφροδίτης, που καθορίζει τη στάση των δανειστών μετά το «όχι» στο δημοψήφισμα.
Εικόνα του αστρολογικού χάρτη, στον οποίο απεικονίζονται οι θέσεις όλων των πλανητών, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο υπουργός Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Νικός Παππάς, σε μια προσπάθεια να καθησυχάσει την κοινή γνώμη, που τις τελευταίες ώρες ανησυχεί για την επόμενη μέρα, ύστερα από το ενδεχόμενο «Όχι».
Σε σχόλιό του, κάτω από τη φωτογραφία, ο Νίκος Παππάς, σημειώνει: «Να η απάντηση για όσους λένε ότι δεν έχουμε σχέδιο για την επόμενη μέρα! Κερδάμε σύντροφοι!»

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν π
ροϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)


πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου