13.6.15

ΕΡΧΕΤΑΙ ΒΡΟΧΗ , ΕΡΧΕΤΑΙ…ΜΠΟΡΑ ! Μπραβιλίκια και πλαστά τιμολόγια στην Αχαία !

Του Γιάννη Γεωργόπουλου

Θέμα ημερών – αν όχι ωρών – είναι να σκάσει βόμβα μεγατόνων η οποία θα αφορά σε κύκλωμα διακίνησης πλαστών τιμολογίων  με μια από τις έδρες -για τα πλοκάμια που έχει στήσει - περιοχή της  Δυτικής Αχαΐας.
Τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχουν καταγραφεί περιστατικά στα οποία έχουν εμπλακεί και πρόσωπα  από την Αθήνα αλλά και την Πάτρα που έχουν ενεργό ρόλο σε υποθέσεις με μπραβιλίκια ενώ μπλεγμένος φέρεται είναι και γόνος γνωστής οικογένειας .
Η υπόθεση αφορά στα ποσά τα οποία λαμβάνουν ως μίζα για κάθε ένα από τα πλαστά τιμολόγια τα οποία κόβουν πρόσωπα από την Δυτική Αχαΐα για λογαριασμό επιχειρηματία από την Αθήνα.
Το κύκλωμα  που γνωρίζει την υπόθεση εκβιάζει  τα πρόσωπα που κόβουν τα πλαστά τιμολόγια στην περιοχή και κάθε φορά ανεβάζει το ποσό το οποίο παίρνει για να μην «δώσει» όσους συμμετέχουν.
Τις τελευταίες ημέρες  μάλιστα τα νούμερα ου ζήτησαν αυτοί που κατέβηκαν στην περιοχή  ξεκινούσαν από 3000 και έφταναν έως και τις 5000 ευρώ για κάθε πλαστό τιμολόγιο.
Το «στραγγάλισμα» αυτών που έχουν εμπλακεί στο κόψιμο πλαστών τιμολογίων ήταν τέτοιο που πριν απο λίγες ημέρες  παρά λίγο να χυθεί αίμα στη Δυτική Αχαΐα, αλλά τα χειρότερα αποφεύχθηκαν στο παραπέντε και αφού χρειάστηκε να …επέμβει τηλεφωνικά άτομο από άλλη πόλη το οποίο είναι γόνος ευυπόληπτης οικογένειας και ο ρόλος του στο κύκλωμα είναι σημαντικός.
Η σύνδεση
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές  η  υπόθεση που οδήγησε στην εξάρθρωση και σύλληψη δυο ομάδων εκβιαστών , τα μέλη της οποίας δρούσαν σε Αθήνα Πάτρα και Βόλο δεν αποκλείεται να συνδέεται με τον εκβιασμό που γίνεται στη Δυτική Αχαΐα , γεγονός το οποίο ήδη διερευνάται.
Αν τελικά επαληθευτούν οι πρώτες εκτιμήσεις τότε στην υπόθεση εμπλέκεται και γιος νομικού ο οποίος  μένει σε άλλη πόλη .

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου