20.6.15

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΤΡΕΞΕ ΣΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ.

-Το χαλί της Συγγρού κάτω από τα πόδια του έχασε ο Αντώνης Σαμαράς που έχει εγκλωβιστεί στο “σύνδρομο” της …εθνικής συνεννόησης, όπως τον συμβουλεύουν οι φωστήρες της αυλής του.
 Και έχασε το χαλί ο Σαμαράς όταν είδε έξω από το μέγαρο Μαξίμου να κάνει δηλώσεις μετά την συνάντηση της με τον Τσίπρα η Ντόρα Μπακογιάννη!!!
Τρελάθηκε ο Σαμαράς ,και ίδρωσε από τον πανικό μονολογώντας «Λες να τα βρει Και με τον Καραμανλή και να με αδειάσουν…» σκέφτηκε ,γνωρίζοντας και της άκρες του μαθουσάλα επιτίμου προέδρου πατέρα Μητσοτάκη  αλλά και της ίδιας της Ντόρας με το Γερμανικό λόμπι. Και σου λέει «Λες να επιλέξουν οι Γερμανοί την Ντόρα ως διάδοχη κατάσταση και στο ενδεχόμενο κυβέρνησης εθνικής ενότητας…» και κάλεσε τον Καραμανλής στη Κηφισιά στο σπίτι του.
Η στάση του Σαμαρά να περιμένει αποτυχία συμφωνία με του Δανειστές για να παίξει ρόλο φυσικά και βρίσκει αντίθετο τον Κώστα Καραμανλή ,κάτι που το ξεκαθάρισε στον Αντώνη Σαμαρά σημειώνοντας ότι η συμφωνία μπορεί να προκύψει και στο +5  με τους δανειστές, με τον Σαμαρά αμετανόητο να περιμένει ρήξη!!!
Ο Καραμανλής ήταν αυτός που συμβούλευε τον Σαμαρά να συναντηθεί και με τον πρόεδρο της ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο που και θεσμικά διασφαλίζει την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας μας. Ο Καραμανλής επίσης ξεκαθάρισε στο Σαμαρά ότι η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να υποστηρίξει την συμφωνία και παραμονή της χώρας στην Ευρώπη ,γιατί αν δεν το πράξει τότε θα τον φέρει και σε δύσκολη θέση έναντι ουκ ολίγων Καραμανλικών Βουλευτών και εξ αυτών γνωστών δελφίνων που ελέω Καραμανλή δεν εξεγείρονται. Ο Σαμαράς αναθάρρησε και συνάντησε τον γερμανό-τσολιά  που φόρτωσε σαπάκια τις ένοπλες δυνάμεις και καταχρέωσε τους Έλληνες με δις και μίζες για να σώσει τις γερμανικές εταιρίες πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη. Τον αρχιερέα της διαπλοκής!!!Θα δει έμαθα λέει και τον Παπαδήμο!!!Και μετά περιμένει ο Σαμαράς να τον εμπιστευτεί εκ νέου ο ελληνικός λαός!!!Εκτός και αν έχουν μετρηθεί ότι περισσότεροι είναι μακάκες και ανεγκέφαλοι.

-ΣΕ ΡΟΛΟ ΑΝΤΙ-ΜΟΥΡΟΥΤΗ Ο ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΣ

-Η ολική επαναφορά του Θοδωρή Ρουσσόπουλου στη Νέα Δημοκρατία. Ο Αντώνης Σαμαράς που είχε πει τα χίλια μύρια βγαίνοντας από την Ριγγίλης για τους Ρουσσόπουλο- Βουλγαράκη και Παυλίδη ,όχι μόνο άνοιξε την πόρτα της Συγγρού ,αλλά μόνο ανθοδέσμη δεν πήρε για να υποδεχτεί τον Θόδωρο Ρουσσόπουλο. Και εύκολος στο παραμύθι όπως είναι
ο Σαμαράς για όσα είπε τότε δικαιολογήθηκε στο Ρουσσόπουλο ότι δεν τα πίστευε ο ίδιος αλλά άλλοι τον έπεισαν να το κάνει!!!
Ας ελπίσουμε ο Ρουσσόπουλος να μην πάρει στη Συγγρού και εκλεκτά λαμόγια που περίθαλπε την περίοδο διακυβέρνησης Καραμανλή .
Για το καλό του…

A.Θ.Α

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου