27.7.15

Οι 15 πιο περίεργες πληροφορίες για το σεξ !

15 ακόμα πιο περίεργες πληροφορίες για το σεξΤο σεξ. Βιολογική ανάγκη, ό,τι πιο φυσικό και όμορφο. Εκτός από τις φορές που γίνεται περίεργο, τρομακτικό και μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν έχουμε περάσει υπερβολικά πολλή ώρα στο internet.

1. Οι γυναίκες που διαβάζουν “ρομαντική” λογοτεχνία έχουν συνήθως διπλάσιο αριθμό εραστών από αυτές που δεν διαβάζουν. Ναι, ακόμα κι αυτές που διάβασαν το 50 Αποχρώσεις του Γκρι. Βέβαια, είναι αμφίβολη η ποιότητα του σεξ που προωθεί το 50 Αποχρώσεις του Γκρι.
2. Το περιοδικό Women’s Health διεξήγε έρευνα για τις σεξουαλικές συνήθειες των γυναικών, και το 58% των γυναικών που συμμετείχαν δήλωσαν πως σπάνια χρησιμοποιούν προφυλακτικά. Μηδενική αίσθηση υπευθυνότητας.
3. Στην ίδια έρευνα, το 95% δήλωσε πως δεν χρησιμοποιεί ποτέ προστασία κατά την διάρκεια του στοματικού σεξ. Θα θέλαμε να κάνουμε μερικές ερωτήσεις στο υπόλοιπο 5%.
4. Το μεγαλύτερο (καταγεγραμμένο) πέος στον κόσμο ανήκει στον νεοϋορκέζο Jonah Falcon, και είναι 34 εκατοστά σε στύση. Σε όσες συνεντεύξεις του έχουν πάρει, φαίνεται ιδιαίτερα θλιμμένος με αυτό του το προσόν, καθώς οι περισσότερες γυναίκες που το βλέπουν, φεύγουν τρέχοντας. Δεν τις κατηγορούμε, για να είμαστε ειλικρινείς.
5. Όταν φιλιόμαστε, μεταφέρονται από το ένα στόμα στο άλλο από 10 εκατομμύρια μέχρι ένα δισεκατομμύριο βακτήρια. Δεν είμαστε σίγουροι πώς να επεξεργαστούμε αυτή την πληροφορία.
6. Δάχτυλα, δονητές, κεριά. Αυτή ακριβώς είναι η σειρά των αντικειμένων που χρησιμοποιούν πιο συχνά οι γυναίκες όταν αυνανίζονται. Κεριά;
7. Το κάπνισμα μπορεί να προκαλέσει σμίκρυνση του πέους μέχρι και κατά ένα ολόκληρο εκατοστό. Αυτό πρέπει να γράφουν στα πακέτα αν θέλουν ο κόσμος να το ελαττώσει.
8. Τα αρσενικά έμβρυα μπορούν να έχουν στύση. Μέσα στην μήτρα.
9. Στον Μεσαίωνα πίστευαν πως όταν ένα παιδί είχε κόκκινα μαλλιά, οι γονείς του το συνέλαβαν κάνοντας “βρώμικο σεξ”, δηλαδή ενώ η γυναίκα είχε περίοδο. Ο Μεσαίωνας ήταν γενικά μια μεγάλη περίοδος ποιητικής αδείας σε θέματα Βιολογίας.
10. Στον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, οι μυστικές υπηρεσίες της Βρετανίας χρησιμοποιούσαν σπέρμα σαν αόρατο μελάνι. Έπειτα συνειδητοποίησαν πως μύριζε περίεργα και παράτησαν αυτή την πρακτική. Ευτυχώς.
11. Αν αυνανιστείς στην Ινδονησία, τιμωρείσαι με αποκεφαλισμό.
12. Ηθυφαλλοφοβία: ο φόβος του να σκέφτεσαι, να βλέπεις ή να έχεις ένα πέος σε στύση. Την επόμενη φορά που κάποιος γλοιώδης σας την πέφτει στο μπαρ, πετάξτε του αυτή τη λέξη, υποκριθείτε μια κρίση πανικού και φύγετε μακριά.
13. Η λέξη fuck είναι ακρωνύμιο. Στις παλιές εποχές της Αγγλίας, που ο πληθυσμός αποδεκατιζόταν από το γνωστό μείγμα πολέμων/πείνας/πανούκλας, ο βασιλιάς είχε δώσει εντολή στον λαό να “Fornicate Under Command of the King”, δηλαδή να κάνουν σεξ για να υπάρξει αύξηση του πληθυσμού.
14. Τις περισσότερες φορές, το κάταγμα πέους προκαλείται από έντονο αυνανισμό. Που σημαίνει ότι κάτι γίνεται λάθος.
15. Το μέσο αιδοίο έχει βάθος περίπου 10 εκατοστά. Όταν, όμως, ερεθίζεται, μπορεί να επιμηκυνθεί κατά 200%, επειδή το αιδοίο είναι αισιόδοξο όργανο.


sex.in2life.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου